"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 − five =

four × five =

Un articol de Claudia Bulacu

loading...

 

După cum ştim, Dumnezeu ne-a hărăzit fiecăruia dintre noi un anumit destin,ne-a trasat anumite linii directoare de viaţă,cum ar spune un teoretician.

 

Aceste linii generale includ anumite lucruri pe care le avem de « reglat » din altă viaţă (dacă acceptăm teoria reancarnarii) sau pe care trebuie să le facem pentru că ele ne sunt benefice pentru evoluţia noastră.

 

daca iei ceva ce nu iti apartine te pedepseste dumnezeu

 

Totul este calculat : începând cu posibilitatea de a avea sau nu un acoperiş deasupra capului şi « pâinea » cea de toate zilele,până la posibilitatea atingerii anumitor stări de conştiinţă. Rolul nostru este extrem de imortant în a vedea ceea ce putem face şi ce nu, având la dispoziţie « bagajul » cu care am venit,inclusiv cel genetic.

 

Pentru a avea o imagine şi mai clară, este o inepţie ca toate femeile să creadă că vor putea fi nominalizate ca Miss Univers când nu au trăsăturile fizice care sunt cerute de acest titlu.Prin urmare,ne adaptăm viaţa şi dorinţele în funcţie de starea în care ne aflăm fiecare.

 

În ceea ce priveşte situaţia financiară, interpretările sunt multe, dar ele se pot simplifica la câteva fraze. Nu ne putem cumpăra o vilă din moment ce câştigăm salariul minim pe economie ! Tentaţiile sunt mari, dorinţele noastre s-au diversificat,s-au rafinat odată cu vremurile.

 

Era tehnologică a deschis milioane de posibilităţi şi de « necesităţi ». Vrem din ce în ce mai mult,din ce în ce mai sofisticat. Nu ne mai place televizorul dacă nu este la modă, nu ne mai plac pantofii dacă nu se încadrează în trend. Asta nu înseamnă că televizorul sau pantofii nu ar putea fi utili,dar … ne modernizăm.

 

Furtul este o încălcare a legilor divine

 

Când posibilităţile materiale nu se ridică la nivelul la care ne-ar putea satisface dorinţele care sunt într-o perpetuă evoluţie (şi care nu sunt,neapărat necesităţi,după cum am văzut ),unele persoane încep să fure. Ce înseamnă să furi ? Să îţi însuşeşti ceea ce nu este al tău, ceea ce nu ţi se cuvine.

 

Presupunem că am furat o mare sumă de bani dintr-o firmă. Acea sumă, care nu ar fi intrat în buzunarul nostru dacă nu am fi făcut această manevră, îi este destinată unei alte persoane

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.