"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Cu mulţi ani în urmă, trăiam în București şi munca mea presupunea contactul verbal cu foarte mulţi oameni.

 

Fiind de felul meu vorbăreaţă, interacționam cu aproape toată lumea pe care o întâlneam. Aflam multe lucruri noi, de fapt, ca să spun mai clar, era ca un schimb de experienţă.

 

trateaza astmul acasa cu untura

 

Una din persoanele cu care discutam des era mama Anica, o doamnă care s-a născut, a crescut și a trăit mulţi ani în Ardeal.

 

Într-o zi ne-am întâlnit în staţia de tramvai…

 

“- Ce faci tanti Anica aici, o întreb eu … Ea se uită oftând la mine…

 

– Hei, fată dragă, iaca am fost la o nepoata, că dacă nu ascultă aşa păţeşte. A fost răcită, nu a avut grijă de ea şi a dat în astm bronşic…

 

– Şi ce faci acum cu ea, e la spital ?

 

– Nu… acasă şi o să facă ce i-am dat eu să facă…

 

– Păi ce i-ai dat ?

 

– Lasă că-ţi dau eu scris că este mult de spus..”

 

Ne-am despărţit şi după ceva timp am primit de la ea o reţetă scrisă pe o hârtie, care a avut rezultat la toţi cei care au primit-o ulterior de la mine…

 

Citște aici și Cum s-a vindecat de ciroză o femeie din zona Olteniei !

 

Sper să vă ajute și pe voi!

 

Ce vă trebuie: 4 mere verzi, 250 de grame de untură de porc curată şi fără sare, 4 ouă şi o cană de miere.

 

Prepararea: Cele 4 mere curăţate de codiţă şi floare,(păstrăm seminţele şi coajă), le tăiem în bucăţi, le punem la “fiert” în cantitatea de untură mai sus precizată şi fierbem până totul se transformă într-o pastă. O lăsăm până devine călduță apoi adăugăm galbenușurile de la cele 4 ouă şi cana de miere.

 

Se amestecă totul bine și se lasă la răcit. Se păstrează la frigider!

 

Din această compoziţie se consumă zilnic 4-5 linguri, până la epuizarea preparatului. În toată această perioadă se consumă mult lapte cald de capră.

 

Totodată, trebuie să vă feriţi de frig şi umezeală, iar dacă rezultatele nu sunt totale din prima perioada de tratament, repetaţi încă o perioada … nu se poate să nu va reveniţi.

 

Notă: Nu fumaţi și nu beţi alcool pe perioada tratamentului!

 

Despre autor:Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elena-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

 

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.