"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Te-ai întrebat vreodată ce determină problemele tale financiare? Te-ai gândit că poate fi vorba de un blocaj energetic chiar la tine în casă? Dacă depistezi blocajul, problemele îşi vor găsi imediat rezolvarea.

 

Faci mereu economii, nu cheltui bani pe lucruri inutile, însă totuşi nu îţi ajung economiile până la finalul lunii. Dacă ţi se întâmplă asta, nu te îngrijora! Ni se întâmplă tuturor. Înţelegerea acestui aspect, este primul pas către stabilitatea financiară.

 

Cel de-al doilea, presupune un ritual simplu care va îndepărta energia negativă din casă, atrăgând în acelaşi timp banii.


Urmează paşii de mai jos:

 

Ingrediente

 

2 borcane

 

2 lumânări verzi

 

2 mâini de orez

 

6 boabe de piper

 

Preparare

 

Ritualul începe marţea şi se termină miercuri seara.

 

Iată ce ai de făcut:

 

Pune apă într-o cratiţă şi fierbe-o. Pune apoi apa în borcane, adaugă o mână de orez şi 3 boabe de piper în fiecare borcan. Închide-le bine. Pune apoi un borcan în bucătărie şi altul în sufragerie.

 

Aprinde câte o lumânare în faţa fiecărui borcan şi lasă-le aprinse timp de o oră. Nu sufla în lumânare, ci stinge focul cu o lingură. Ia apoi borcanele şi pune-le în locuri de unde să le poţi supraveghea zilnic.

 

Sfat

 

Încearcă să faci acest ritual în linişte şi să nu ai musafiri pe durata procesului.

 

Citește aici Cum poți să cureți casa de energiile negative!

 

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.