"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × 2 =

three × two =

 

loading...

Conexiunea sufletului cu divinitatea este mult mai strânsă şi mult mai slabă cu trupul,deci cu partea materială. Mulţi îşi cer iertare faţă de cei cărora le-au greşit,alţii ,pur şi simplu,plâng. De ce ? Pentru că,nemaifiind ancoraţi prea strâns în trup,ci în spirit, îşi văd greşelile şi le regretă. În acel moment se ia şi un angajament lăuntric,acela de a repara cu orice preţ relele făcute. După desprinderea de trup, sufletul călătoreşte spre Sursă din care provenim cu toţii.

 

Unii teologi spun că există Judecata de Apoi, alţii nu susţin acelaşi lucru,dar susţin că se face o « evaluare » a vieţii care tocmai s-a încheiat,evaluare începută înainte de părăsirea truplui. În faţa spiritelor înalte, care aşteaptă fiecare suflet pentru a-i oferi ghidare în continuare, sufletul nou-venit realizează ce s-a întâmplat pe pământ cu o mai mare claritate şi în acel moment,ia decizia de a reveni să-şi îndrepte greşelile.

 

Din nou, divinitatea îşi arată măreţia şi iubirea faţă de noi,adică liberul arbitru este respectat,deci şi decizia de a reveni pe pământ este « aprobată ». În funcţie de ce a făcut fiecare, noua viaţă va avea anumite linii directoare,exact pentru a corecta răul făcut faţă de noi înşine şi faţă de întreaga Creaţie (aici se includ toate : plante,animale,planeta,în general),dar vom avea şi anumite calităţi dobândite de-alungul atâtor experienţe trăite.

 

Aşa se şi explică de ce unii copii au talente ieşite din comun (sunt poligloţi la vârste fragede,fără a lua lecţii) . Unele spirite care au ajuns la perfecţiune, deşi nu mai au nevoie să corecteze anumite fapte, acceptă să revină în trup pentru a fi exemplu (ghid) celorlati pe calea evoluţiei.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.