"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + 18 =

19 − 16 =

Un articol de Claudia Bulacu

 

Cea de-a doua chakra, numită în limba sanscrită Svadisthana, este localizată în dreptul organelor genitale şi are culoarea portocaliu.

 

Când ea funcţionează normal, asigură legătura energetică între prima chakra, a pământului, şi ce-a de-a treia, a inimii.

 

placerea jocurilor de noroc simbolizeaza disfunctionalitatea chakrelor

 

Principalele semne că ar putea fi dereglată sunt disfuncţiile rinichilor, impotenţă (la bărbaţi), frigiditate (la femei), înţepenirea părţii de jos a spatelui.

 

Această chakra este legată de plăcere, de pasiune, adică de anumite acţiuni ale noastre care ne fac să ne simţim bine, dar care nu sunt indispensabile suprevietuirii.

 

În categoria plăcerilor care ne pot distruge viaţa intră consumul de droguri sau plăcerea de a juca la jocurile de noroc.

 

Persoanele pasionate de aceste două plăceri au centrul energetic al doilea disfuncţional şi trebuie să îl echilibreze. Dacă nu sunt luate măsuri, dezechilibrul poate crea alte dezechilibre la o chakra inferioară sau la cea superioară, deranjând astfel, bună funcţionare a corpului şi ducând la pierderi masive de energie vitală pentru persoana în cauză.

 

Plăcerile trupești sunt firești, dacă nu încălca regulile naturale ale fiinţei.

 

Armonia celei de-a doua chakre se poate restabili prin băi fierbinţi, practicarea înotului, prin practicarea unor tehnici de respiraţie abdominală şi de eliberare emoţională (în cazul în care simţiţi că aveţi anumite resentimente faţă de cineva).

 

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.