"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

În noaptea de 10 spre 11 februarie, va avea loc o Eclipsă de Lună specială. Eclipsa poate fi văzută de locuitorii Europei, Americii, Africii şi Asiei.

Eclipsa Lunii se produce atunci când Soarele, Pământul şi Luna se aliniază, în timp ce Terra se află în mijloc. Acestă poziţie face ca umbra Pământului să se poziţioneze pe suprafaţa Lunii, provocând astfel o eclipsă. Nuanţa acesteia va fi mai închisă decât în mod obişnuit. Pentru că eclipsa este în penumbră, Luna nu va intra total în această umbră.

influenta eclipsei asupra psihicului

Din punct de vedere tradiţional, Luna plină din februarie este numită şi Luna zăpezii. Ceea ce este şi mai interesant este faptul că toate aspectele horoscopice se petrec sub semnul Leu. Evenimentele celestiale se petrec într-un moment al schimbării şi al noilor începuturi, având un impact puternic asupra vieţii fiecăruia dintre noi. În săptămânile şi lunile următoare vom înţelege cu toţii despre ce schimbări este vorba.

PUBLICITATE

Chiar dacă fiecare dintre noi va experimenta propriile schimbări, iată care sunt principalele moduri în care eclipsa ne afectează: vom resimţi care este scopul real al vieţii, vom fi mai pasionali, mai nobili şi mai curajoşi, mai ales pentru faptul că vom fi dominaţi de semnul Leu. Într-un cuvânt, ne vom redobândi viaţa!

Pe de altă parte, mulţi oameni vor deveni mai indiferenţi şi nu le va mai păsa ce cred alţii despre ei. Vom alege cu toţii calea pe care ne-o dorim s-o urmăm şi nu ne va mai păsa de părerile şi opiniile celorlalţi. Energiile negative vor avea o influenţă mai mică şi vom începe să decidem pentru noi şi pentru viaţa noastră.

Este bine să ştim că o Eclipsă de Lună reprezintă o Lună Plină (Luna este în opoziţie cu Soarele) mai puternică având efecte de durată, emoţiile sunt sporite, ceva nou apare în lumină în acest moment şi dacă vom fi atenţi la aceste emoţii ale noastre cu siguranţă ne putem da seama ce trebuie să modificăm, să eliminăm sau să adăugăm vieţii noastre, pentru a ne simţi mai bine.

Cu această eclipsă trebuie să ne aşteptăm la momente de viaţă importante. Emoţiile sunt mari iar starea de disconfort, dezorientare, ceaţă, manipulare, este pe măsură, dacă nu ne gândim mai mult la propria persoană. Putem începe

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE