"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Cu doar câteva zile în urmă, NASA a lansat o știre de ultimă oră: s-au descoperit 7 planete asemeni Pământului, la o distanță de doar 40 de ani lumină, iar unele dintre ele este posibil să aibă chiar și apă.

 

exista alte planete care pot fi populate in afara de pamant

 

“Este prima oară când se găsesc atâtea planete de acest fel, orbitând în jurul unei stele asemănătoare soarelui” a menționat Michaël Gillon, liderul echipei care a descoperit planetele.

 

El a mai adăugat: “In ceea ce privește planetele, este posibil să aibă apă sau chiar să existe viață pe ele.”

 

Cele 7 planete au fost descoperite în constelația Vărsătorului, numită Trappist-1. Este un sistem solar care nu diferă prea tare de cel al nostru.

 

Soarele lor este mult mai fascinant deoarece este mult mai mic, decât al nostru, însă strălucește mult mai puternic.

PUBLICITATE

 

Provocarea?

 

NASA pare să dea înapoi, deoarece nu ne oferă prea multe informații, ceea ce ne face să credem că aceste detalii nu le erau străine deloc. Și noi suntem conștienți că nu suntem singuri în Univers, însă dacă cineva poate confirma asta, ne-ar plăcea să o auzim.

 

Ce este de făcut?

 

Urmează să vedem ce vor mai comunica experții NASA pentru a afla răspunsul la cea mai controversată întrebare: Există sau nu, viață pe alte planete?

 

Vom reveni ulterior cu noi informații!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: collective-evolution. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...