"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

Căderea părului este un proces normal până la un anumit prag. Potrivit cercetătorilor, este normal să pierzi zilnic între 50 şi 100 de fire de păr, care se regenerează apoi în mod natural. Dar atunci când părul se subţiază foarte tare, sau se răreşte vizibil, poate fi vorba de o alopecie.

 

Care sunt cauzele căderii părului?

 

tratament pentru chelie

 

Alopecia, sau pierderea masivă a părului, este o boală ce afectează anual milioane de oameni din întreaga lume, iar cauzele ei sunt multiple. Atunci când căderea părului este bruscă, poate fi vorba de o alopecie cauzată de alte boli asociate, de alimentaţia deficitară, de anumite tratamente sau de naştere. Atunci când căderea părului are loc treptat, alopecia se datorează, de regulă, factorilor ereditari.

 

Printre factorii care pot determina căderea părului se numără şi:

 

Moştenirea genetică

 

Boli autoimune

 

Intervenţii chirurgicale majore

 

Infecţii severe

 

Tratamente pentru cancer

 

Naştere

 

Menopauză

 

Probleme de stres

 

Slăbire corporală

 

Deficienţă de fier

 

Tulburări de alimentaţie

 

Medicatie

 

Produse pentru păr cu efect agresiv

 

Tonic natural pentru păr

 

Astăzi, atât bărbaţii cât şi femeile cheltuiesc sume mari de bani pe produse pentru îngrijirea părului care promit îngroşarea firului de păr, stoparea căderii părului şi regenerarea părului căzut, dar există şi cazuri când aceste investiţii nu îşi au rostul.

 

Citește și despre Un tratament natural eficient pentru inversarea procesului de albire a parului

 

În continuare îţi prezentăm un tonic natural foarte eficient pentru regenerarea părului, tratament care poate înlocui de multe ori produsele scumpe! Se prepară cu uşurinţă acasă folosind doar trei ingrediente uşor disponibile: gălbenuş de ou, ulei de ricin şi miere.

 

Cum acţionează?

 

1. Gălbenuşul de ou

 

Gălbenuşul de ou conţine proteine, acizi graşi şi vitamine care întăresc firul de păr şi încurajează regenerarea părului căzut. Vitamina A din conţinutul gălbenuşului de ou hidratează părul şi încurajează creşterea acestuia, în timp ce lecitina întăreşte părul fragilizat, prevenind despicarea şi ruperea.

PUBLICITATE

 

2. Mierea

 

Mierea abundă în antioxidanţi puternici cu efect hidradant şi revitalizant pentru pielea capului şi foliculii de păr! Adăugarea de miere la acest tonic încurajează regenerarea sănătoasă a părului. Inclusiv zaharurile conţinute de miere contribuie la hidratarea şi întărirea firului de păr.

 

3. Uleiul de ricin

 

Uleiul de ricin conţine aminoacizi ricinoleici, care penetrează scalpul şi pătrund adânc în foliculii de păr, hrănindu-i şi întărindu-i. Uleiul de ricin ajută

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...