"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen − 4 =

one × 1 =

Un articol de Mihaela Iliescu

loading...

 

Prima masură pentru a evita infecţiile este aceea de a nu avea contacte neprotejate cu persoane necunoscute.

 

La apariţia primelor simptome – usturimi, iritaţii locale, scurgeri purulente – se vor face spălături locale şi instilaţii uretrale, cu un decoct din următoarele plante, în părţi egale: coajă de Stejar, Muşeţel, Cimbrişor de câmp sau de grădină.

 

tratament cu plante pentru infectii la barbati

 

Pentru uz intern se foloseşte următorul amestec: 10 grame Colţunaşi sau Condurul Doamnei, 10 grame Feciorică, 20 grame frunze de Merişor, 30 grame Coada-Racului, 30 grame frunze de Mesteacăn.

 

Patru linguri din această combinaţie se amestecă cu şase linguri de apă rece şi se lasă la macerat timp de 15 minute. Se adaugă un litru de apă caldă, se lasă la infuzat timp de 15 minute. Se strecoară prin tifon. Întreaga cantitate de ceai se bea în cursul unei zile.

 

Dacă urinaţi prea des, se recomandă purtarea unui brâu din fibră naturală, atât iarna cât şi vara, apoi băi calde de şezut, cu infuzie de Coada Calului.

 

Pentru uz intern se foloseşte următorul amestec: 10 grame frunze de Salvie, 20 grame flori de Nalbă, 20 grame frunze de Merişor, 25 grame frunze de Mesteacăn, 25 grame Coada Calului.

 

Citește și De ce bărbații turci nu au probleme la prostată?

 

Se prepară o infuzie aşa cum am descris anterior. Întreaga cantitate se bea în cursul unei zile.

 

În infecţiile şi inflamaţiile prostatei, însoţite de poliurie şi dureri vezicale se foloseşte urmatorul amestec: 5 grame Cimbru de grădină, 20 grame frunze de Merişor, 20 grame Talpa Gâştei, 25 grame rădăcină de Valeriană, 30 grame frunze de Roiniţă (Lămâiţă).

 

Se prepară o infuzie din două linguri la 500 mililitri de apă. Se împarte compoziţia în două, jumătate se bea în cursul zilei şi jumătate se bea seara, înainte de culcare.

 

În încheiere, trebuie să precizăm că toate acestea au efect pe fondul alimentaţiei naturale, bazată pe fructe şi legume, mai ales în stare crudă şi al unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.