"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dacă observi că unghiile de la picioare îşi schimbă coloraţia sau încep să se îngroaşe, s-ar putea să fie vorba de micoza unghiilor, o boală micotică manifestată prin infectarea unghiilor sau a pielii de sub unghii.

tratament boli unghii

Organismele infecţioase folosesc fisurile unghiilor sau ale pielii pe post de punţi de infiltrare în straturile superficiale şi adânci ale pielii.

Unule dintre cele mai eficiente remedii naturale este uleiul de oregano, un ulei cu proprietăţi fungicide deosebit de puternice.

PUBLICITATE

Carvacrolul inhibă creşterea şi înmulţirea mai multor tipuri diferite de bacterii. Când cumperi ulei de oregano, caută un produs care să conţină carvacrol în proporţie de cel puţin 70%.

Tratarea micozei unghiilor cu ulei de oregano este foarte simplă, dar, pentru un plus de eficienţă, se recomandă să începi tratamentul de la primele semne de infecţie. 

Masează zilnic o picătură sau două de ulei de oregano pe unghiile afectate, dar şi pe unghiile învecinate şi pe pielea dimprejur pentru a preveni reinfectarea.

Sub tratament, porţiunea de unghie nou-regenerată trebuie să aibă aspect sănătos şi normal. Decolorarea unghiilor este de regulă primul simptom vizibil al micozei; la observarea acestei modificări, începe să te frecţionezi cu ulei de oregano pe unghii şi pe degetele de la picioare în fiecare zi până la vindecarea completă.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei rel=”nofollow” target=”_blank”>Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE