"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Claudia Bulacu

 

În ultima perioadă, ştiinţa a făcut multe progrese în direcţia găsirii unui răspuns la această întrebare.

 

Din punctul de vedere al religiei ortodoxe, există Dumnezeu, desigur, şi este Tatăl nostru, al tuturor. Această convingere se adresează, deci, unei singure părţi a umanităţii. Cealaltă parte, însă, nu acceptă acest punct de vedere şi, din acest motiv, oamenii au început să cerceteze prin toate căile.

 

Ar fi bine dacă am admite ideea că metodele de cercetare şi cunoaştere a Universului (al lui Dumnezeu) sunt limitate, deci nu putem avea un răspuns complet…

 

atotputernicul suntem noi oamenii

 

Există opinii legate de conceptul de Forţe Universale,deci valabile tuturor,care ar acţiona. Aceste forţe funcţionează după anumite legi care,la rândul lor, sunt universale. Toate aceste forţe sunt numite într-un cuvânt, Energie Universală.

 

Din acest moment,putem spune că demonstraţia noastră începe să se contureze. Această energie este în continuă mişcare şi are o anumită vibraţie. Tot ce ne înconjoară este energie,prezentată în diverse forme,de la vibraţiile cele mai joase până la cele mai înalte, de la materie la gând.

 

Noi,oamenii,avem posibilitatea să ne schimbăm vibraţia prin gândurile,vorbele şi faptele noastre. Avem această libertate de a acţiona după bunul nostru plac,dar consecinţele faptelor şi gândurilor noastre se supun forţelor universale. Dacă suntem capabili să emitem vibraţii înalte,rezultatele vor fi pe măsură.

PUBLICITATE

 

Citește aici O dezbatere asupra existenței lui Dumnezeu, între un student și profesorul lui!

 

Materia este considerată energie de vibraţie joasă şi,din acest motiv,gândurile pot schimba materia. Prin gânduri ne îmbolnăvim, cu ajutorul gândurilor ne putem vindeca. De la gând la faptă mai sunt şi alte etape,desigur,dar dacă gândurile sunt pure,şi faptele vor fi la fel.

 

Cine este pur? Dumnezeu. Spre ce evoluam? Spre Perfectiune. De cine este reprezentata perfectiunea ? De catre Dumnezeu. Putem crea cu ajutorul gândurilor?

 

Da. Deci,suntem creatori? Da. Ni se poate atribui apelativul de Dumnezeu (el fiind creatorul suprem)? NU! Noi suntem doar o parte a Lui, El ne cuprinde pe noi.

 

Noi suntem conectaţi şi vibrăm împreună. Cine este Dumnezeu? NOI,toţi, adică toată Creaţia,de la organismul unicelular până la cele mai sofisticate structuri,de la primul atom la Universul întreg.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...