"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nineteen − 12 =

1 × 2 =

Un articol de Razvan

loading...

 

Îţi pot adresa o întrebare – cunoşti factorii care duc la constipaţie? Conform experţilor, constipaţia poate fi rezultatul mai multor factori: lipsa mişcării, stresul în exces, îmbătrânirea, anumite vitamine, lipsa fibrelor din dietă sau consumul scăzut de apă.

 

prune uscate si smochine impotriva constipatiei

 

Poate fi însă şi un simptom al anumitor boli, de aceea este recomandat să mergi la medic înainte de a începe orice cură.

 

Îţi voi spune că una din 10 persoane are probleme cu digestia, aşa că dacă şi tu faci parte din aceeaşi categorie, trebuie să citeşti acest articol.

 

De ce? Pentru că în acest articol îţi vom arăta cum se prepară cel mai bun laxativ natural.

 

Ingrediente:

 

• 1 ceaşcă de curmale

 

• 1 ceaşcă de prune uscate

 

• 300-400 de ml de apă

Citește aici și Cum poți curăța colonul utilizând carbune medicinal!

 

Preparare:

 

Este foarte simplu – scoate sâburii de la prune apoi taie curmalele în bucăți mici. Așază-le într-o oală, apoi adaugă apa. Lasă la fiert până când preparatul se îngroaşă. Este recomandat să iei câte o lingură din acest preparat, zilnic.

 

Cum funcţionează?

 

Ceea ce trebuie să ştii este că prunele conţin fibre şi sorbitol, un zahăr natural care elimină fecalele din organism. Cele două ingrediente tratează constipaţia imediat.

 

Poţi opta şi pentru această metodă – pune cateva prune uscate într-un pahar plin cu apă şi lasă-le peste noapte. Consumă toată apa a două zi. Experţii sunt de părere că fibrele solubile uşurează digestia.

 

Urmând una din cele doua metode relatate mai sus, te asigur că nu vei mai avea probleme cu constipația și vei curața intestinele de toxine!

Vezi și Cum poți elimina 6 kilograme de otrava din colon!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.