"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Cele mai bune surse de potasiu sunt legumele, fructele, carnea și lactatele. Potasiul este un mineral extrem de puternic și reprezintă cheia către sănătatea ta! Face parte din familia electroliților, împreună cu sodiul.

PUBLICITATE

Dacă organismul nostru nu ar avea potasiu, atunci nu ar putea supraviețui, deoarece toate celulele se hrănesc cu acest mineral. Deficitul de potasiu poate duce la apariția problemelor grave de sănătate.

consuma suplimente naturale de potasiu ca sa fii sanatos

PUBLICITATE


Ai idee cât este de important potasiul pentru organismul tău? 

PUBLICITATE

Potasiul joacă un rol extrem de important pentru organismul tău, deoarece el ajută la buna funcționare a mușchilor și a nervilor, este asemeni combustibilului pentru autoturisme! Studiile au arătat, că potasiul este vital pentru sănătatea noastră!

Iată care sunt cele mai bune surse de potasiu:

PUBLICITATE

Iată care sunt simptomele deficitului de potasiu

PUBLICITATE

Anumite boli sau medicamente pot duce la apariția deficitului de potasiu, iar simptomele sunt următoarele: probleme musculare, oboseală, confuzie, diaree cronică, hipertensiune, piele uscată și disfuncții ale inimii. Potasiul joacă un rol major în tratarea bolilor precum arteroscleroza, diabetul, presiunea sangvină crescută, cataracta sau hepatita. 

Citește și despre Cele mai bune și cele mai rele surse de magneziu!

PUBLICITATE


Hiperpotasemie si hipopotasemie

PUBLICITATE

Cantitatea prea mare de potasiu din sânge se numește hiperpotasemie, iar cantitatea prea mică, se numește hipopotasemie. Nivelul echilibrat al potasiului depinde în mare parte de cantitatea de magneziu și sodiu din organism.

Doze de potasiu recomandate:

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Suplimentele de potasiu se găsesc pe piață, chiar și sub forma multivitaminelor, însă îți recomand să consumi alimente care conțin potasiu!

Despre autor:

PUBLICITATE

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]