"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Te-ai întrebat vreodată dacă, şi ce anume dezvăluie despre personalitate poziţia pe care o preferi la statul pe scaun? Potrivit psihologilor specializaţi în descifrarea limbajului corporal, felul în care o persoană stă aşezată pe scaun spune multe despre personalitatea şi intenţiile acesteia.

Din motiv ce gesturile sunt inconştiente, poziţiile pe care le adoptăm în anumite situaţii ne trădează chiar şi cele mai ascunse instincte şi dorinţe.

cum esti dupa felul cum stai cu picioarele cand stai pe scaun

Poziţia A

Potrivit psihologilor, aceasta este cea mai comună poziţie de stat pe scaun. Persoanele care preferă să stea aşezaţi astfel tind să impună o barieră între ei şi realitatea din jur şi, de multe ori, preferă să fugă de probleme în speranţa că acestea se vor rezolva de la sine. Dar nu-ţi face griji, această barieră impusă nu stăvileşte comunicarea cu persoanele care adoptă poziţia A. Odată abordate, ele comunică deschis. Persoanele care preferă această poziţie de stat pe scaun sunt considerate foarte creative, fermecătoare, dar şi copilăroase şi cam repezite la vorbă.

PUBLICITATE

Poziţia B

Persoanele care preferă această poziţie sunt foarte visătoare, au o imaginaţie bogată, se integrează uşor în grup şi sunt foarte vivace. Pur şi simplu nu ai cum să te plictiseşti alături de ele. Adoră să călătorească, să lege noi prietenii, dar sunt şi foarte schimbătoare, fiind mereu în căutare de locuri noi, oameni noi şi noi provocări. Sunt în continuă mişcare, aşa că intră în conflict cu personalităţile imuabile. 

Citește și Cum poți sa descoperi personalitatea in funcție de cum strânge pumnul!

Poziţia C

Sunt persoane meticuloase şi perfecţioniste, care pot petrece ore întregi în căutarea parfumului sau a costumului „perfect”. Sunt capricioase, tipicare şi mofturoase, şi lasă impresia unei personalităţi dezordonate, deşi nu este deloc aşa. Ceea ce pare haotic la exterior este de fapt foarte bine ordonat la interior, iar aceste persoane ştiu exact ce să spună în fiecare împrejurare, şi au o gândire bine calculată. Principala lor slăbiciune este inabilitatea de a-şi concentra atenţia asupra unei activităţi pe durate mai îndelungate. 

Vezi aici Personalitatea fiecaruia în

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!