"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sănătatea colonului este foarte importantă pentru întregul corp; problemele funcţionale ale intestinului gros pot determina diferite disfuncţii organice şi favorizează apariţia bolilor.

Chiar şi persoanele cu o greutate normală pot reţine între 4,5 şi 10 kg de materii fecale în interiorul colonului, iar problemele se amplifică pe fond de stres, obezitate şi sensibilităţi alergice!

cum sa curatam colonul cu un amestec facut in casa

Acumulările de materii fecale în colon cresc gradul de toxicitate a colonului, rezultatul fiind numeroase dezechilibre sistemice, şi creşterea predispoziţiei pentru îngrăşare.

PUBLICITATE

Din aceste motive, curăţarea şi detoxifierea colonului devin imperios necesare, iar preparatul pe care ţi-l prezentăm în continuare este excelent pentru a realiza acest lucru.

Preparat detoxifiant cu ghimbir, măr şi lămâie

Ingrediente:

• o radacină de 2-3 cm de ghimbir ras

• 1 cană de suc de mere

• 2 linguri de zeamă de lămâie

• ½ cană de apă caldă

• ½ linguriţă de sare de Himalaya

Instrucţiuni de preparare:

Pune ghimbirul ras în apă, apoi încălzeşte apa într-un vas la foc mic, şi ia-o de pe aragaz înainte să fiarbă. Adaugă la ea sarea de mare şi sucurile de măr şi lămâie, amestecând bine. Lasă-l să stea cateva minute, apoi strecoară.

Vezi aici și Cele 10 semne de cancer de colon pe care nu trebuie să le ignori!

Mod de folosire:

Bea câte un pahar din această băutură pe stomacul gol în fiecare dimineaţă. Ai grija ca amestecul să fie călduț când îl bei. Pe perioada folosirii acestui suc purgativ, se recomandă să creşti aportul zilnic de apă.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE