"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 − five =

twenty − twenty =

Un articol de Razvan

loading...

 

Diabetul este o afecţiune menită să dureze întreaga viaţă. Această boală apare atunci când pacientul are prea multă glucoză în sânge, deoarece pancreasul nu poate secreta suficientă insulină.

 

Există 3 tipuri de diabet – tipul 1, atunci când organismul nu produce suficientă insulină; tipul 2 reprezintă rezistenţa la insulină şi tipul 3 sau diabetul gestional, care apare pe timpul sarcinii.

 

Medicii încă nu au găsit un tratament pentru această boală, însă poate fi controlată cu ajutorul medicinei convenţionale sau naturale.

 

Cea mai întâlnită formă de tratament are la bază injecţiile cu insulină, însă trebuie să ştii că există metode naturiste cu acelaşi efect, fără reacţii adverse.

 

De aceea am hotărât azi sa vă prezentăm o reţeta care îndepărtează excesul de fluide şi normalizează nivelul de zahăr din sânge:

 

Ingrediente

 

– 2 litri de apa

 

– O rădăcină de praz (cu tot cu frunze)


Mod de preparare

 

Spală bine prazul, toacă-l marunt şi pune-l într-un recipient. Toarnă apa peste, acoperă vasul si lasă-l să stea 24 de ore. A doua zi, strecoară și consumă apa rezultată. Când ai terminat această cantitate, prepara una nouă. Într-o perioada foarte scurtă de timp, nivelul de zahăr din sânge se va echilibra şi astfel vei putea controla boala.

 

Cu prazul rămas poți face o ciorbă sau o mancărică de praz după bunul plac.

 

Citește și CUM POTI TINE SUB CONTROL DIABETUL FOLOSIND DOAR DOUA INGREDIENTE NATURALE

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.