"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × five =

15 + 14 =

 

loading...

Dacă de obicei vorbim separat de anumite alimente nesănătoase, astăzi îţi prezentăm o listă extinsă care cuprinde nu mai puţin de 16 alimente obişnuite – fiecare dintre ele corelat cu apariţia cancerului!

 

Sfatul nostru este să le scoţi definitiv din alimentaţie, sau măcar să le reduci substanţial consumul!

 

nu mai manca grasimi si prajeli pentru a fii sanatos

 

1. Alimentele afumate, murate, sau foarte sărate

 

Produsele precum cârnaţii, şunca şi salamurile conţin foarte multă sare şi grăsimi, iar murăturile sunt suprasaturate cu sare. Consumul acestor alimente creşte substanţial riscul de cancer colorectal şi de cancer al stomacului.

 

2. Toate produsele din categoria „dieteticelor”

 

Produsele dietetice, inclusiv alimentele congelate sau alimentele preambalate etichetate drept „dietetice” sau „cu conţinut redus de grăsimi”, adică şi băuturile dietetice, sunt îndulcite cu aspartam, un îndulcitor artificial periculos. Există numeroase studii care arată ca aspartamul cauzează diferite boli, printre care şi cancer, malformaţii congenitale şi boli de inimă.

 

3. Popcornul la microunde

 

Pungile de popcorn la microunde conţin un produs chimic numit acid perfluorooctanoic (PFOA), o toxină întâlnită şi în teflon. Potrivit unui studiu realizat recent de Universitatea din California, PFOA a fost corelată cu problemele de infertilitate la femei.

 

4. Fructele de provenienţă non-organică

 

Fructele de provenienţă non-organică pot fi contaminate cu pesticide foarte periculoase, printre care şi atrazină, tiodicarbon şi organofosfaţi, dar şi îngrăşăminte cu conţinut ridicat de azot. Atrazina este interzisă în majoritatea ţărilor europene, dar este permisă încă în SUA. Potrivit cercetărilor ştiinţifice, atrazina determină în primul rând disfuncţii ale aparatului reproducător.

 

5. Chipsurile de cartofi ambalate

 

Chipsurile de cartofi vândute în comerţ sunt bogate în grăsimi şi calorii, aşa că predispun la îngrăşare. Un studiu publicat în Jurnalul de Medicină New England a constatat că chiar şi numai 30 g de chipsuri pe zi pot induc o creştere medie în greutate cu 2 kg pe an. Pe lângă faptul că abundă în grăsimi trans ce determină creşterea colesterolului, chipsurile conţin şi foarte mult sodiu, fiind astfel nocive şi pentru tensiune.

 

6. Alcoolul

 

Consumul de alcool este a doua cea mai comună cauză de cancer, fiind secundat doar de fumat. Dacă un consum ocazional de alcool poate fi chiar benefic, reducând riscul de boli cardiace, consumul zilnic de alcool provoacă insuficienţă cardiacă şi accidente vasculare.

 

7. Roşiile la conservă

 

Aproape toate

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.