"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

La o primă vedere, s-ar putea crede că un divorț nu-și are locul la categoria sfaturi, fiindcă depinde de la caz la caz, însă, un bărbat, rămas fără femeia iubită, după un mariaj de 16 ani, ne mărturisește ce i-ar fi plăcut să facă mai din timp, ca să evite despărțirea.

Nu încetați niciodată să-i faceți curte soției, să iesiți împreună….

 

fiti transparenti pentru o casnicie trainica

 

Niciodată să nu vedeți în nevastă o simplă achiziție, un anumit bun. Când ați cerut-o în căsătorie, i-ați promis că o iubiți sufletește și că veți face tot posibilul să o apărați în orice situație s-ar afla, să-i fiți alături.

 

Nu uitați că este cea mai prețioasă comoară ce vi s-a încredințat vreodată. Ea v-a ales. Curtați-o mereu, nu deveniți comod când este vorba să o scoateți la plimbare, la un film, restaurant, într-un parc agreabil…

PUBLICITATE

 

Fiți deschiși către lume, dar păstrați-i doar ei locul în inimă

 

Așa cum ați promis, sunteți protectorul inimii consoartei, dar aveți grijă și de sufletul dumneavoastă, cu aceeași vigilență. Fiți deschiși către lume, fără să uitați să păstrați acel loc în inimă unde doar soția să poată intra, refuzând pe oricare altcineva în încercarea de a vă cuceri.

 

Fiți mereu indrăgostiți, luați-o de la capăt ca în prima zi

 

Este o certitudine. De-a lungul timpului, nu veți mai fi persoana de atunci când v-ați pus pirostriile. Schimbări multe se produc, de aceea ar trebui să vă recuceriți reciproc în fiecare zi, dacă se poate.

 

Soția nu este obligată să rămână alături de bărbatul ales, dacă va constata că acesta nu mai este deloc ființa de pe vremea când o curta. Găsește prilejul de a-și încredința sufletul altuia, dispus să o primească cu brațele deschise.

 

Citește și DORINTE TINUTE IN CUFARUL SECRETELOR DE CATRE ORICE FEMEIE

 

Observați care sunt lucrurile bune la ea

 

Concentrați-vă pe ceea ce vă place la femeia aleasă, până acolo unde nu veți putea vedea decât dragoste și nu veți mai avea nicio umbră de îndoiala că sunteți cel mai norocos bărbat de pe pământ. Că alături vă stă cineva care vă iubește cu adevărat.

 

Nu faceți inventarul chestiilor ce vă enervează (există și astfel de momente), findcă veți stinge puțin câte puțin

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE