"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + eighteen =

13 − thirteen =

loading...

Regimul cu supă de varză vizează o slăbire rapidă prin consumul de supă de varză în cantităţi mari. Propunătorii acestei diete susţin că parcurgerea curei garantează o slăbire corporală de până la 4,5 kg în 2-3 săptămâni.

Mulţi specialişti sunt de părere că regimul nu este deloc sănătos şi că efectele sale nu se menţin pe termen lung. Din acest motiv, vom trece şi noi în revistă avantajele şi dezavantajele celebrei cure cu supă de varză.

pericole metoda de slabit cu supa de varza

Cura în sine presupune consumarea de supă de varză şi nimic altceva timp de şapte zile consecutive. Totuşi, în unele versiuni este permisă consumarea zilnică şi a unui alt aliment, ca de exemplu lapte degresat, fructe sau legume. Varza este o legumă foarte săracă în calorii, aşa că regimul asigură arderea unui număr de calorii mai mare decât al celor ingerate.

Cu cât consumi o cantitate mai mare din această supă, cu atât vei slăbi mai mult. Nu se recomandă însă depăşirea celor şapte zile de regim la o singură cură.

Dieta cu supă de varză mai este supranumită şi Dieta Clinicii Mayo, deoarece se crede că ar fi fost proiectată pentru a determina o slăbire rapidă înainte de intervenţiile chirurgicale. Totuşi, aceste afirmaţii au fost infirmate de clinicile si spitalele în cauză, aşa că originile regimului rămân de fapt necunoscute. Tot ce se ştie cu certitudine este că dieta ar fi devenit celebră în ultimele două decade ale secolului trecut.

Iată cum arată reţeta originală:

Reţeta supei de varză

Ingrediente

• 1 căpăţână de varză

• 1 conservă de ciuperci

• 2 conserve de roşii

• 3 morcovi

• 2 ardei graşi verzi

• 2 cepe mari

• 1 mănunchi de ţelină

• 1–2 cuburi de bază pentru mâncare (opţional)

• 6–8 căni de apă

Instrucţiuni:

Toate ingredientele trebuie tăiate cubuleţe. Apoi ceapa trebuie călită în puţin ulei, după care poţi răsturna deasupra toate celelalte ingrediente. Completează cu apă sau cocteil vegetal, apoi adaugă cuburile de bază pentru mâncare, bulion sau alte verdeţuri.

Citeste si : MIRACOLELE CONSUMULUI DE “ZEAMA DE VARZA”!

Fierbe supa la foc mare, după care redu focul şi mai ţine compoziţia la fiert timp de aproximativ 30 de minute. Adaugă sarea, piperul, condimentele, sosul picant, dar şi alte eventuale legume nerădăcinoase

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.