"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Ultimele studii au descoperit lucruri destul de interesante despre persoanele care au ochii verzi. Iată că în cele ce urmează iți vom dezvalui o serie de secrete cu privire la persoanele cu ochii verzi, despre care suntem siguri că iți vor stârni interesul.

 

Iată despre ce este vorba….ce ii face atat de speciali!

 

oamenii cu ochii verzi sunt speciali

 

Ochii verzi sunt aproape unici și aveai idee că numai 2% din populaţia Romaniei are această culoare irezistibilă a ochilor?

 

Sunt sigur că mulți nu știu faptul că nuanţă ochilor este în strânsă legătură cu cantitatea de melanină pe care organismul o posedă. Așadar, un nivel ridicat de melanină conduce la o culoare mai închisă a ochilor. Având in vedere acest aspect, cam acesta ar fi motivul pentru care persoanele cu ochi verzi au mai puţină melanină în organism.

 

Dat fiind faptul că aceasta culoare rară a ochilor se întâlnește tot mai rar, au început să apară o mulţime de informații legate de oamenii care au ochii verzi.

 

Vezi LA CE BOLI ESTI EXPUS IN FUNCTIE DE CULOAREA OCHILOR!

 

Iată care ar fi acelea:

 

– aceste persoane speciale trăiesc mai mult și sunt foarte liniștite, prietenoase și sensibile. În Antichitate se spunea chiar că au puteri supranaturale!

 

– printre alte trăsături ale oamenilor cu ochii verzi putem enumera: curiozitate, inteligenţă, rafinament, eleganță dar și viclenie;

 

– persoanele cu ochii verzi știu foarte bine asta, nu știu dacă și tu știi – culoarea verde a ochilor este singur care se schimbă în funcţie de vreme şi de dispoziţie;

 

– ultimele studii efectuate au stabilit că persoanele cu ochii verzi sunt mai rezistente la durere;

 

– pentru că sunt foarte puţine persoane cu ochii verzi, ele sunt considerate a fi mult mai atractive şi mai misterioase.

 

Dacă ai ochii verzi și nu prea ești incântat de ei, sper ca rândurile de mai sus sa-ți schimbe percepția ta de sine, întrucât te numeri printre puținele persoane pe care Dumnezeu le-a înzestrat cu acest “dar” neprețuit.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.