"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Vorbim de acea plantă sănătoasă, numită Aloe Vera! Da, Aloe Vera este planta imortalităţii, iar experţii sunt de părere că poate trata o serie largă de afecţiuni ale pielii precum: psoriazisul, eczema, dermatita şi multe alte alergii.

 

Cum funcţionează?

 

cristalele plantei vindeca dermatita eczema psoriazis

 

Aloe vera conţine “cristale” de gel care tratează problemele pielii. Doamnelor şi domnilor, azi este ziua norocoasă, va vom arata cum puteţi folosi aloe vera pentru a trata mai multe tipuri de afecţiuni!

 

Cum extragi gelul?

 

Este foarte simplu – îndepărtează, cu ajutorul unui cuţit ascuţit, partea verde, astfel încât să nu atingi prea mult gelul. Pune apoi gelul într-un borcan şi îl poţi ţine la frigider maxim 2 zile. De ce 2 zile? Pentru că după acest timp, cristalele nu vor mai avea efect.

PUBLICITATE

 

Citește și cele 18 INTREBUINTARI UIMITOARE ALE ALOEI VERA – NU VEI MAI CUMPARA NICIODATA PRODUSE SCUMPE!

 

Cum se utilizează?

 

Este foarte simplu- aplică o cantitate mică de gel pe zona cu probleme, prin mişcări circulare, astfel încât pielea să absoarbă complet. Lasă apoi să acţioneze 15 minute şi la final clăteşte cu apă călduţă. Atunci când gelul intră în contact cu pielea, poate penetra mai multe straturi ale epidermei şi astfel ajută la tratarea imediată a afecţiunilor, cicatrizând în profunzime.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE