"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 1 =

ten + fourteen =

Un articol de Claudia Bulacu

 

Astăzi voi prezenta cea de-a cincea lege descrisă de Deepak Chopra în cartea sa intitulată „Cele şapte legi spirituale ale succesului”, şi anume legea intenţiei şi a dorinţei.

 

„Orice dorinţă conţine inerent în ea mecanismul prin care poate fi îndeplinită .(…)

 

legea intentiei si a dorintei

 

Atunci când introducem o intenţie în câmpul fertil al potenţialităţii pure (prezentat în prima lege) noi punem puterea infinită să lucreze pentru noi. Să nu uităm că adevărata noastră natură este spiritul pur”- afirmă Deepak Chopra.

 

Această lege ne spune că există posibilităţi infinite de realizare a tuturor dorinţelor noastre,că Universul însuşi lucrează pentru om,în favoarea lui.

 

Altfel spus, nici o frunză din copac nu cade fără ştirea şi acordul lui Dumnezeu, după cum afirmă textele sacre. De ce nu se îndeplinesc,totuşi, uneori,dorinţele noastre ? Oare divinitatea nu ne aude ?

 

Ba da, Ea ne aude mereu,doar că noi trebuie să ne adresăm Ei respectând regulile divine,respectând armonia care a fost creată,respectând voinţa lui Dumnezeu.

 

Nu putem avea succes,cerând insuccesul altuia !Nu putem avea bine, dorind răul altcuiva ! Respectând ceea ce Dumnezeu a creat,ne aliniem voinţei Lui şi El intervine pentru binele nostru,adică ne întinde acea mână de ajutor,invizibilă pentru mulţi dintre noi.

 

În concluzie, Dumnezeu ne îndeplineşte toate dorinţele,dacă noi,oamenii, nu violăm legile Lui.

 

Citește aici legile 1 , 2 , 3 și 4 ale spiritualitații.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.