"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Este atât de frumos să îţi decorezi casa pentru Crăciun, însă după ce au trecut sărbătorile, parcă nu te simţi deloc confortabil să iei globuleţele din brad sau celelalte decoruri din casă.

Vestea bună este ca nu trebuie să îţi iei la revedere de la aceste decoraţiuni. Iată cum le poţi folosi:

idei de utilizare a bradului uscat

1. Decorează un mini sanctuar cu animăluţe

Dacă au trecut sărbătorile, însă tu nu poţi renunţa la brăduţ, du-l în grădina şi încearcă să îl decorezi cu tot felul de păsări şi animăluţe, asemeni unui sanctuar. Cine ştie, poate aşa îşi vor face casă şi alte animăluţe, în brăduţul tău. Pentru a le atrage şi mai mult, înveleşte conurile de brad în unt de arahide şi plasează-le pe ramurile bradului. Când iarna va lua sfârşit şi bradul se va usca, îţi va fi uşor să îl arunci, împreună cu alte deşeuri.

2. Foloseşte bradul pentru decorarea grădinii

Există foarte multe metode în care poţi folosi bradul de Crăciun la decorarea grădinii. Poţi tăia trunchiul şi rămurelele folosindu-le drept îngrăşăminte pentru sol.


3. Creează un habitat pentru peştişori

Pe durata iernii, peştii au nevoie de locuri unde să se ascundă de prădători sau să fie protejaţi de apele reci. Dacă ai în spatele grădinii o apă curgătoare sau un lac, poţi sări în ajutorul peştişorilor. Pune crengutele de brad în apă şi astfel vei creea un habitat perfect pentru peşti. De asemenea, crengile vor strânge alge, cu care peştii se pot hrăni.

PUBLICITATE

Citeste si ” 10 IDEI SIMPLE, DAR INSPIRATE, DE A ECONOMISI BANI

Înainte de a face asta, asigura-te că toate ornamentele au fost îndepărtate!

4. Odorizant de camera

Poţi prepara un odorizant natural de camera cu ajutorul acelor de brad. Zdrobeşte acele şi pune-le printre putpuriu, pe o tăviţă. De asemenea, mirosul de brad poate fi menţinut punând crengutele de brad în recipiente cu apă. Acele de brad pot fi amestecate şi cu coji de portocală, batoane de vanilie, scorţişoară şi

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...