"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Odată cu înaintarea în vârstă, ţesuturile corporale se degradează ca urmare a procesului de îmbătrânire. Treptat, organele de văz şi de auz, dar şi musculatura, oasele şi articulaţiile se deteriorează, cauzând boli şi afecţiuni multiple.

leacul pentru regenerarea tesuturilor ligamentare

Deşi procesul natural de îmbătrânire nu poate fi stopat, un medic mexican a descoperit o metodă de restabilire a memoriei şi a acuităţii vizuale şi auditive, precum şi de regenerare a oaselor şi a ţesuturilor conjunctive. Tratamentul este complet natural şi nu generează efecte adverse.

Ingredientele necesare preparării remediului sunt ieftine şi uşor disponibile, iar remediul în sine este foarte simplu de obţinut. Iată reţeta şi instrucţiunile de preparare:

PUBLICITATE

INGREDIENTE:

– O bucată mică de rădăcină proaspătă de ghimbir

– 5 lingurite de seminte de in macinate

– o lingurita de susan macinat

– 50 de grame de hrean

– 5 lămâi

– 4 linguri de miere

– o jumătate de lingurița de turmeric praf

PREPARARE:

Amestecă întâi ghimbirul cu hreanul, apoi adaugă zeama de la cele 5 lămâi şi pasează bine compoziţia în robotul de bucătărie. La sfârşit, adaugă semințele de in și cele de susan măcinate, apoi turmericul și la final, mierea.

Mai amestecă inca o dată bine până la omogenizarea perfectă.

Ia câte o linguriţă din siropul preparat de două ori pe zi înainte de masă sau înainte de antrenament. Urmează tratamentul timp de 3 săptămâni, apoi ia o pauză de 2 zile înainte de repetarea tratamentului.

Pe lângă faptul că regenerează vederea, auzul şi memoria, remediul are şi efect energizant şi restabileşte flexibilitatea şi rezistenţa normală a ţesuturilor articulare şi osoase. Ingredientele conţinute hrănesc creierul şi sprijină buna-funcţionare a structurii neuronale, ameliorând atât funcţiile neurovegetative cât şi acuitatea de gândire, fiind foarte bun in perioadele solicitante ( examene, interviuri, etc)

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE