"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Alimentele prajite si produsele fast-food ispitesc zilnic milioane de oameni de peste tot de prin lume. Desi sunt groaznic de nocive, putini reusesc sa reziste tentatiei gustului acestora.

Pe langa multe alte pericole pe care le implica, prajelile in ulei absorb numeroase chimicale emanate de uleiul alimentar la temperaturi ridicate.

uleiul de florea soarelui este periculos

Din comoditate sau in ideea de a economisi bani, multa lume refoloseste uleiul din tigaie la prajirea alimentelor.

Aflati ca aceasta practica nu este deloc un obicei sanatos, deoarece reutilizarea aceluiasi ulei favorizeaza formarea unei substante carcinogene denumita acroleina.

Alimentele fast-food din comert sunt si ele preparate in ulei folosit de mai multe ori, un alt motiv pentru care se recomanda sa eviti sa consumi cartofi prajiti, oua prajite, hamburgeri si alte alimente prajite la fast-food.

PUBLICITATE

Daca totusi nu poti rezista tentatiei de a manca prajeli, macar foloseste ulei de cocos, considerat a fi unul dintre cele mai sanatoase uleiuri de pe piata.

Uleiul de cocos are si putine calorii, fiind astfel ideal pentru persoanele care incearca sa slabeasca.

Vezi aici “CU CE TE POTI ALEGE DUPA CE CONSUMI ZILNIC 30 DE ML DE ULEI DE COCOS”

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE