"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Ketchup-ul este sosul preferat de multi pentru asezonarea pizzei, a cartofilor prajiti si a chipsurilor, a pastelor si a preparatelor din carne. Dar te-ai intrebat vreodata ce contine de fapt?

PUBLICITATE

In mod uluitor, ketchup-ul nu contine absolut deloc rosii proaspete!

PUBLICITATE

Iata cum stau lucrurile de fapt…

ce contin produsele din rosii din marile magazine

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Ketchup-ul nu se prepara din rosii proaspete, ci dintr-o pasta de rosii foarte diluata. Pasta este obtinuta prin fierberea si apoi deshidratarea rosiilor, proces care duce la pierderea completa a nutrientilor.

PUBLICITATE

Rosiile

In timp ce pragul maxim de contaminare cu mucegaiuri acceptat pentru rosiile la conserva este de 15 la suta, in cazul ketchup-ului marginea admisibila urca pana la 45 la suta!

PUBLICITATE

Legislatia in vigoare permite o contaminare cu 30 de oua de musca pentru fiecare 100 g de sos obtinut din rosii, respectiv de 2 larve de musca pentru sucurile obtinute din rosii.

PUBLICITATE

Chipsurile de cartofi

Autoritatile nu iau masuri de retragere de pe piata a loturilor de chipsuri decat atunci cand peste 6 la suta dintre chipsurile comercializate prezinta urme evidente de putrezire.

PUBLICITATE

Iata si alte amanunte absolut socante cu privire la cantitatile de ingrediente folosite de fapt la prepararea de alimente procesate precum chipsurile:

PUBLICITATE

– O punga mica de chipsuri de cartofi se obtine dintr-un 1 singur cartof.

– O punga medie de chipsuri de cartofi se obtine din 2 cartofi.

PUBLICITATE

– O punga mare sau extra de chipsuri de cartofi se obtine din cel mult 4 cartofi.

PUBLICITATE

– Batoanele din peste contin foarte putin peste, fiind obtinute de fapt dintr-un amestec de faina de grau, apa, fulgi de cartofi si foarte putin peste.

Este revoltatoare nonsalanta cu care suntem inselati pe fata! Mai grav este ca autoritatile cunosc aceste secrete din culise, dar continua sa le treaca cu vederea.

PUBLICITATE

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Sursa: articles.mercola.com. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]