"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Inflamatia sinusurilor este cunoscută sub de numirea de infecţie sinusoidală şi poate duce la apariţia durerilor persistente de cap, febra şi dureri la nivelul fetei. Din fericire, natura ne oferă tratamentul!

 

 

Infecţia sinusurilor care durează mai mult de o luna se numeşte infecţie sinusoidală cronică şi poate dura chiar şi 12 săptămâni.

 

Sinusurile se infectează cu bacterii sau viruşi, ducând la formarea mucusului şi blocând astfel căile de acees. Acum apare durerea şi discomfortul.

Poate că medicamentele sunt eficiente, însă nu sunt cea mai bună soluţie, datorită reacţiilor adverse. Organismul are nevoie de alimentele potrivite pentru a se vindecă.

 

Iată ce ai de făcut:

 

Oţetul de mere este soluţia

 

Oţetul de mere poate trata foarte multe boli, deoarece este bogat în vitamine, minerale, antioxidanţi şi acid malic, compuşi care susţin organismul să elimine toxinele şi bacteriile într-un mod eficient. Oţetul de mere poate elimina fungii, viruşii şi infecţia candida.

PUBLICITATE

 

Citește și 45 DE IDEI PENTRU UTILIZAREA OTETULUI IN CASELE DUMNEAVOASTRA!

 

Foloseşte oţet de mere organic….. Cum îţi dai seama de asta? Oţetul de mere este în mod normal tulbure, acesta fiind unul dintre semnele că este autentic…

 

Consumă acest oţet în salate şi preparatele tale, dar mai ales o linguriță pe stomacul gol pentru a scapă de sinuzita! În doar cateva zile de la utilizare ar trebui să obții rezultate!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE