"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Cu totii trebuie sa stim ca fiecare parte a corpului nostru are o functie anume si este responsabila pentru buna functionare a intregului organism. Exista de obicei unele indicii care ne pot oferi informatii despre bolile la care suntem predispusi si de ce anume ar trebui sa ne ferim.

PUBLICITATE

Cercetatorii au descoperit pana acum 3 gene care influenteaza culoarea ochilor.

PUBLICITATE

ochi caprui albastri verzi predispozitie imbolnaviri

PUBLICITATE

Vorbim desptre gena EBR, care este responsabila de culoarea ochilor caprui, gena EGR care este responsabila de culoarea ochilor verzi si gena EBL care este responsabila de culoarea ochilor albastri.

Aceeasi cercetatori au mai observat ca exista anumite boli care pot fi asociate cu anumite culori ale ochilor.

PUBLICITATE

Se pare ca aparitia cataractei se manifesta mai des la persoanele care au ochii inchisi la culoare iar aparitia unor boli de rinichi este o trasatura a ochilor verzi, cu toate ca acestia suporta mai bine durerea decat restul persoanelor.

PUBLICITATE

Citeste si Secretele persoanelor cu ochii caprui, despre care nici ele nu sunt constiente!

Persoanele cu ochi albastri prezinta un grad foarte ridicat de a deveni alcoolice, in timp ce persoanele cu ochi caprui nu sunt atata de sensibile la alcool sau droguri.

PUBLICITATE

Persoanele care au ochi albastri sunt predispuse la astm, la eczeme si la boli oculare, cele cu ochi caprui au un risc mai mare de a face hepatita, reumatism, boli digestive si dereglari endocrine.

PUBLICITATE

Aceste cercetari sau descoperiri nu trebuie sa ne sperie si sa ne faca sa ne simtim condamnati la anumite boli doar pentru ca avem o anumita culoare a ochilor.

Fiecare regula isi are si exceptiile ei, dar totusi ar fi bine sa tinem cont de ele si sa fim mai precauti cand vine vorba de sanatatea noastra pentru ca, dupa cum bine stim, aceasta nu se da pe „ochi frumosi”

PUBLICITATE

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]