"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Neuropatia diabetica este una dintre cele mai mari complicatii ale diabetului, alaturi de retinopatia si boala renala diabetica.

PUBLICITATE

In acesata boala nervii sunt distrusi datorita niveluilui crescut de glucoza in sange. In functie de tipul de organ care il deserveste nervul afectat, simptomele difera. Datorita acestei afectiuni care mai este numita si neuropatia diabetica senzitivo-motorie sau simetrica sunt afectate in special membrele inferioare si superioare.

uleiul de ardei iute este foarte benefic pentru diabet

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Cel mai adesea pacientii simt amorteala, scaderea sensibilitatii termice si initial dureroase apoi scaderea tactila, furnicaturi, arsuri, intepaturi si sensibilitate la atingere usoara. Toate acestea pot sa afecteze atat membrul stang cat si cel drept in aceeasi masura iar simptomele se agraveaza pe timpul noptii.

PUBLICITATE

Slabiciunea musculara poate sa apara in aceste cazuri dar si pierderea reflexelor.

Vezi aici „Cum poti trata diabetul pe cale naturala fara medicamente

PUBLICITATE

Remediul pe care vi-l propunem pentru aceasta conditie de sanatate este pe baza de ardei iute si a fost testat de cercetatori pe un lot de 271 de pacienti care au fost tratati timp de 8 saptamani. Remediul a fost aplicat de doua ori pe zi, pe locurile dureroase.

PUBLICITATE

Cum se obtine uleiul de ardei iute

Pentru a prepara acest remediu aveti nevoie de un borcan in care sa puneti un pahar de ulei de masline si un sfert de pahar de ardei iute rosu, tocat marunt. Borcanul trebuie inchis ermetic si se lasa la macerat timp de 14 zile. Dupa ce au trecut cele 14 zile continutul se filtreaza si se pastreaza intr-o sticla inchisa la culoare.

PUBLICITATE

Uleiul de ardei iute se aplica de doua ori pe zi pe locurile dureroase. Pentru a avea efect, aceasta cura trebuie efectuata timp cat mai indelungat, pana la 4-5 saptamanai si cu o pauza de 4 saptamani.

PUBLICITATE

In neuropatia diabetica, acest tip de tratament extern cu ulei de ardei iute are o eficienta foarte ridicata.

Contraindicatii: Este interzis persoanelor care au rani produse de Piciorul diabetic.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]