"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 + fifteen =

16 + 15 =

Un articol de Claudia Bulacu

loading...

 

Continuăm cu prezentarea ultimei legi, despre care Deepak Chopra ne vorbeşte în cartea sa intitulată „Cele şapte legi spirituale ale succesului”, şi anume legea dharmei sau a menirii în viaţă.

 

ultima lege a spiritualitatii

 

Orice om are o menire în viaţă,un har unic sau un talent special pe care îl poate dărui celorlalţi. Există un « ceva » pe care noi îl putem face mai bine decât oricine altcineva din întreaga lume ”- afirmă Deepak Chopra.

 

Desigur, în viaţă întâlnim situaţii când ne descurcăm foarte bine,far astres şi fără nici o teamă. Sunt şi situaţii când simţim că nu putem face faţă,că suntem copleşiţi de anumite sarcini pe care ni le impun şefii sau chiar membrii familiei noastre.

 

Asta ce înseamnă ? 

 

Înseamnă că suntem pe o cale greşită,că ea nu face parte din menirea noastră, din planul divin al vieţii noastre. Ce putem face ? Să ieşim cât mai repede din asemenea conjuncturi şi să încercăm să le evităm în viitor.

 

Ce ne facem,însă,dacă profesia pe care o exersăm acum nu ne place deloc,ne simţim frustraţi, dar suntem obligaţi să mergem la serviciu pentru a ne asigura un salariu din care să trăim?

 

În această situaţie, spunem din nou că drumul nu este bun şi trebuie să căutăm în noi acel potenţial unic ce ne poate asigura o continuitate fără stres.

 

Altfel spus, trebuie să ne educăm copiii în a-şi urma chemarea interioară,iar noi, adulţii să revenim la ea,dacă,fără să ne dăm seama, am alunecat pe un drum lateral,care nu ne poate aduce mulţumire.

 

Citește aici legea 1 , 2 , 3 , 4 , 5 și 6 a spiritualitații.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.