"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × two =

ten + two =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Într-o zi, un băieţel a intrat într-o prăvălie însoţit de mama sa.

Văzându-l pe copil, negustorul i-a arătat un borcan mare cu dulciuri şi l-a îndemnat să ia din ele câte doreşte. Copilul însă a rămas neclintit.

o scurta poveste moralizatoare cu dumnezeu

Negustorul s-a mirat că un copil atât de mic nu s-a repezit asupra borcanului cu dulciuri, aşa că l-a mai îndemnat o dată să ia din el ce-i place. Din nou, copilul nu a luat nimic din borcan. Auzind discuţia, chiar şi femeia şi-a îndemnat băiatul să aleagă dulciurile care-i sunt pe plac. Din nou, băieţelul nu a reacţionat nicicum.

La un moment dat, negustorul a luat cu mâna lui dulciuri din borcan şi i le-a oferit băiatului. De data aceasta, copilul a acceptat bucuros cei doi pumni de bomboane.

Pe drumul spre casă, mama şi-a întrebat băiatul de ce a refuzat să ia singur dulciuri din borcan la invitaţia negustorului.

Copilul a replicat:

— Mamă, mâinile mele sunt foarte mici, aşa că nu puteam lua destule dacă băgam mâna în borcan! Dar nenea are mâinile mari, şi uite cu cât de multe dulciuri m-am ales acum!

Morala: Atunci când ne luăm singuri lucrurile dorite de la viaţă, ne putem alege cu foarte puţin, dar atunci când ni le dă Dumnezeu, ne alegem cu mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată!

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau

Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.