"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 4 =

two × one =

Un articol de Petrut

loading...

Într-un cuplu este nevoie de multe sacrificii pentru a face relaţia să funcţioneze. Acest cuplu din China, a reuşit să treacă peste orice încercare a vieţii, rămânând împreună timp de 66 de ani.

cerinta unui om in varsta aflat pe moarte

Bărbatul, în vârstă de 92 de ani şi femeia, în vârstă de 95, au fost spitalizaţi împreună, deoarece bărbatul suferea de o boală cardiacă gravă. Când bărbatul a realizat că îşi petrecea ultima zi din viaţă, a avut o singură dorinţa, să îşi mai ţină o dată soţia de mâna.

Această era internată pe un alt palier, deoarece suferise o fractură. Cu ajutorul membrilor familiei, dorinţa bărbatului a putut fi îndeplinită. Au adus-o pe bătrână în camera soţului şi i-au pus unul lângă celălalt.

Această întâlnire l-a făcut pe bătrân să moară în linişte, la numai două ore după aceea.

Cuplul avea 66 ani de mariaj.

Această este o poză cu cei doi, imediat după căsătorie.

Foto: Qianjiang Evening News / Wang Yanfang

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook! si Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.