"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eight − eight =

three × four =

Un articol de Claudia BULACU

 

Astăzi vom vorbi despre cea de-a patra lege descrisă de autorul cărții „Cele şapte legi spirituale ale succesului” Deepak Chopra, ca fiind baza spiritualităţii umane, intitulată legea efortului minim.

 

natura este inteligenta comunica

 

„Inteligenţa naturii funcţionează fără nici cel mai mic efort … în armonie,în iubire,fără anxietate.

 

(…)Iarba nu se străduieşte să crească (…). Doar urmărind natura,noi ne putem îndeplini cu uşurinţă toate dorinţele”- Deepak Chopra.

 

Această lege ne arată că o singură privire aruncată spre modul în care funcţionează natura (copacii, iarba, animalele etc) ne poate ajuta să înţelegem mecanismul de creştere şi dezvoltare a întregului Univers,care este într-o continuă expansiune,fără a încerca să facă vreun efort .

 

Acesta este mersul lui normal, firesc. Deepak Chopra mai spune că ne putem trăi viaţa ca un spectator al întâmplărilor, care vin şi pleacă,în deplină armonie cu legile divine.

 

Această atitudine ne poate aduce beneficii imense,incomparabil mai multe decât ne-ar aduce făcând ,în permanenţă, eforturi,până la epuizare.

 

În concluzie, să fim spectatorii vieţii noastre şi vom câştiga infint mai mult decât dacă ne străduim să o schimbăm.

 

Citește aici prima, a doua și a treia lege a bazei spiritualitații.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.