"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Claudia BULACU

loading...

 

Astăzi vom vorbi despre cea de-a treia lege descrisă de autorul cărții „Cele şapte legi spirituale ale succesului” Deepak Chopra, ca fiind baza spiritualităţii umane,intitulată legea karmei.

 

gandeste pozitiv si viata se poate schimba

 

„Orice acţiune generează o forţă energetică ce se va întoarce asupra noastră în acelaşi fel,ca un bumerang”- Deepak Chopra.

 

Această lege spune că modul în care acţionăm faţă de noi şi faţă de alţii generează rezultate pe măsură.

 

Nimic mai mult,nimic mai puţin. Dacă ne aliniem principiilor divine,rezultatele sunt divine.

 

Dacă acţionăm invers,cu rău,cu gânduri negative, totul se întoarce împotriva noastră. Una din cauzele îmbolnăvirii este gândirea negativă împotriva celorlalţi şi chiar împotriva noastră !

 

Orice gând de dezaprobare cu privire la noi aduce boala.

 

Deepak Chopra mai spune că dacă le dorim celorlati binele, acele gânduri se vor transforma în rezultate pozitive pentru noi. Doar un gând pozitiv ne poate transforma viaţa,dar dacă sunt mai multe ???

 

În concluzie, dacă nutrim gânduri frumoase faţă de alţii, la care adăugăm şi iubire, viaţa noastră va fi cu totul alta, adică excepţională, DIVINĂ.

 

Citește aici despre prima lege a spiritualitații!

 

Vezi aici și cea de-a doua lege!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.