"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Claudia BULACU

Nu putem căuta fericirea în exterior, la alţii,de exemplu, deoarece nu o putem găsi acolo. Nimeni nu are atât de multă încât să ne-o dea nouă său altora. A fi fericit înseamnă a fi împăcat cu tine şi cu alţii, a înţelege viaţa pe care o ai acum fără să cauţi vinovaţi, a te mulţumi cu ceea ce ai acum, năzuind să ai mai mult viitor.

Fericirea se trăieşte,nu se planifică,nu se imaginează.Ea face parte din însăşi fiinţa ta,trebuie doar să o cauţi. Unde? Chiar în tine.

fericire impacare elibererea mintii

În momentul în care eşti neliniştit, când te gândeşti la mai multe lucruri odată,când tânjeşti la ceva ce ai văzut într-un magazin de modă sau ai tras cu coada ochiului la casa vecinului, deja în tine se instalează o agitaţie mentală care dă naştere la frustrări,la invidie,uneori la ura. Toate acestea macină sufletul, distrug acea puritate sufletească cu care ne-am născut,consumă energie vitală.

PUBLICITATE

Dacă mintea vă măcina continuu,vom avea frustrări continuu,iar boala se instalează imediat!

Nu se poate trăi aşa, deci trebuie intervenit în conştiinţa noastră pentru a elimina „răul” şi a introduce „binele”. Apoi, lucrurile se echilibrează,intră pe făgaş normal şi noi începem să creăm o viaţă nouă,aşa cum ne-o dorim.

Cu cât „aruncăm” mai multă energie spre stări negative, cu atât mai puţină ne rămâne pentru a ne dezvolta.

Pentru a veni în sprijinul celor spuse mai sus, începând de astăzi, eu, Claudia BULACU m-am integrat in echipa „Secretele.com” cu dorința de a vă prezenta în fiecare zi, câte o carte de spiritualitate, care ne poate ajuta să ne dezvoltăm,să devenim mai buni, mai sensibili,mai …fericiţi.

Pentru astăzi, am ales „Cum să fii fericit tot timpul” – din învăţăturile Maestrului yoghin Paramhansa Yogananda.

S-a născut la 5 ianuarie 1893 şi a murit la 7 martie 1952. A fost un yoghin şi guru indian care a iniţiat mulţi occidentali în învăţăturile despre mediaţie şi yoga. Yogananda s-a născut în Gorakhpur, Uttar Pradesh, India, într-o familie de credincioşi bengalezi. Încă din copilărie, conştiinţa şi experienţa sa spirituală erau extraodinare. În tinereţe el a mers la mulţi înţelepţi şi sfinţi indieni, sperând că va găsi un învăţător iluminat care să-l ghideze în căutarea sa spirituală.

Citește și

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE