"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × three =

16 − 1 =

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

loading...

 

În acest articol vreau să va prezint două remedii de întinerire a tenului care au la baza laptele de capra şi derivatele lui. Aceste remedii sunt extrem de utile pentru orice persoană şi la orice vârstă.


Iată mai jos ce trebuie să faceţi!

 

Remediul numărul 1!

 

Pentru prepararea acestuia avem nevoie de :

 

– o lingură de iaurt sau lapte bătut de capra ;

 

– o lingură de căpşuni zdrobite;

 

– amidon de porumb.

 

Mod de preparare si utilizare:

 

Puneţi într-un bol căpşunile zdrobite, adăugaţi iaurtul sau laptele bătut apoi amestecaţi bine până se omogenizează. La final, adăugaţi câte puţin amidon de porumb până ce compoziţia se îngroaşă că o crema.

 

Pastă astfel obţinută se întinde pe faţă, gât şi decolteu. Lăsaţi să acţioneze 30-35 de minute, apoi îndepărtaţi pasta prin clătire cu apă caldă.

 

Acest remediu relaxează, luminează şi întinde pielea. Se utilizează numai seara înainte de culcare, de 3-4 ori pe săptămână, până când efectele încep să se vadă. Pentru menţinere, este suficient să utilizaţi acest remediu o dată pe săptămâna.

 

Vezi și CUM POTI OBTINE CELE MAI BUNE MASTI NATURALE DE SEZON! RETETE CARE TE VOR SUPRINDE SI VEI DORI SA LE INCERCI IMEDIAT!

 

Remediul numărul 2!

 

Avem nevoie de un castravete mic, câteva linguri de argilă şi 2 linguri de iaurt de capra.

 

Castravetele se spală, se bagă la blender împreună cu iaurtul de capra şi se mixează până când devine pastă. La această pastă mai adăugăm 1-3 linguri de argilă, având grijă să nu o îngroşăm prea tare.

 

În continuare procedati că şi la remediul anterior. În plus, acest remediu are capacitatea de a elimina petele maro inestetice!

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.