"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 + thirteen =

16 − eleven =

asa de tare incheietura mainii.

Sindromul Burnout (sindromul oboselii cronice, al epuizarii in special la locul de munca)

Dorinta de a avea un super job, de a fi cel mai bun, cel mai mare, de a castiga mai bine, etc ne face sa uitam ca organismul nostru are nevoie de odihna, de hrana sanatoasa ,de distractii si de viata de familie .

La persoanele de gen, scara valorilor este usor deformata. Nu contest ca trebuie sa va indepliniti atributiunile de serviciu, dar nu trebuie sauitati ca nu sunteti de otel.

Stresul cauzat de o munca dusa la extreme, de teama pierderii locului de munca, teama care de foarte multe ori este nejustificata, cauzeaza sanatatii organismului si duce la moarte …

In Japonia se ajunsese la prea multe cazuri de decese la locul de munca datorate epuizarii si s-au luat masuri obligatorii .

Daca o sa stiti sa va impartiti timpul eficient si sa va lasati timp pentru activitati relaxante si distractive, o sa fiti sanatosi si va veti bucura de viata multi ani . 

A fost si la noi un caz, s-a spus ulterior ca de fapt avea diabet si ca de aia a decedat. Diabetul are ca si cauze declansatorii stresul si epuizarea, hrana nesanatoasa si pe fuga ,etc .

Ortorexia nervoasa (preocuparea excesiva pentru alimentatia sanatoasa)

Adica sunt persoane care datorita fixatiei ce o capata in raport de alimentatia sanatoasa se izoleaza ,nu mai iese cu prietenii ca sa nu se enerveze ca ei mananca otravuri, se priveaza total de unele alimente pe care le considera toxice. 

In nici un caz nu trebuie procedat asa. Trebuie o limita in toate, trebuie sa fim rationali, nu sa devenim fanatici si sa ne privam organismul de unele alimente necesare .

Un nutritionist ar fi de mare ajutor acestor persoane. 

/>

Asadar, incercati sa NU treceti cu vederea ceea ce v-am relatat mai sus, intrucat aceste informatii va pot fi de ajutor in viitor, mai ales ca tehnologia evolueaza de la an la an si aceste lucruri vor fi indispensabile in lumea moderna!

Despre autor:

Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti gasi si

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.