"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Aplicat direct pe zona afectata, reduce umflaturile si elimina sansele de inflamatie.

9. Este un „racitor” natural si ajuta la ameliorarea febrei.

PUBLICITATE

10. Are un efect antiviral puternic, bactericid si antifungic, ajuta la cresterea imunitatii. Datorita compozitiei sale, bogata in camfor, mentol si carvacrol(un compu esential al uleiului de oregano), este folosit in multe tratamente alternative impotriva unor bacterii periculoase precum E-coli, salmonella si infectii stafilococice.

PUBLICITATE

11. Efectele de stimulare s-au dovedit a fi benefice pentru circulatia sangelui, mai ales in situatiile in care vaporii uleiului esential de menta ating terminatiile nervoase olfactive. Ajuta la oxigenarea creierului si asigura, astfel, o protectie impotriva bolilor degenerative precum Alzheimer si dementa, precum si evitarea unor complicatii la pacientii cu diabet.

12. Este foarte bun pentru ingrijirea pielii. Hraneste si catifeleaza, imbunatateste textura pielii uleioase sau grase, mai ales datorita continutului sau de mentol. Reduce riscul aparitiei herpesului si al unor focare de infectie.

PUBLICITATE

13. Ofera o senzatie de racorire a scalpului, de aceea este foarte util in ingrijirea parului, este un tratament eficace pentru eliminarea matretii si paduchilor. Stimuleaza cresterea parului, ii da un aspect sanatos, proaspat si stralucitor.

PUBLICITATE

Exista precautii si riscuri in utilizare, mai ales daca se face exces, prin aparitia unor reactii alergice, arsuri la stomac si dureri de cap. Este recomandat sa incepeti cu doze mici aplicate pe piele, pentru a vedea care sunt efectele.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]