"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Ileana Mladinoiu

In ultima vreme, foarte multe persoane se plang ca sufera de tulburari de somn. Isi fac ceaiuri calmante, consuma somnifere, cauta retete naturiste…

PUBLICITATE

Un singur aspect le scapa din vedere acestor oameni: felul in care este orientat patul de dormit.

PUBLICITATE

disciplina feng shui atrage energii pozitive si sanatate

PUBLICITATE

Citisem ca ar trebui sa dormim cu capul la nord.

PUBLICITATE

O prietena care a patruns puternic in cultura chineza, mi-a vorbit despre feng shui, nume dat nu unui nou stil de machiaj, nici unei marci de incaltaminte.

Primul lucru pe care il putem incerca este tocmai feng shui, arta chineza semnificand “vantul si apa”, care consta in armonizarea habitatului pentru a trage maximul de energie pozitiva.

PUBLICITATE

Orietandu-ne patul intr-un mod anume, facem posibil echilibrul fortelor pentru ca circulatia energiilor sa se produca corect, cu efecte benefice asupra somnului.


Cum sa procedam cu patul de dormit

PUBLICITATE

– Este foarte important, mi-a marturisit amica mea, sa incepem prin a aseza patul cat mai departe de usa. De asemenea, sa ne asiguram ca picioarele dinaintea patului sa nu fie paralele cu usa camerei.

PUBLICITATE

– Capul patului ar trebui sa fie asezat langa un perete. La fel de important este sa putem vedea usa camerei din pat. Acest lucru ne da siguranta de a putea vedea (chiar daca inconstient) daca intra cineva in camera noastra.

– Patul nu trebuie sa fie asezat intre usa si o fereastra, nici intre doua ferestre si mai ales sub fereastra. Pentru ca fereastra reprezinta miscarea ch’i si ch’i este sufletul uman.

PUBLICITATE

– Sa evitam pozitionarea patului sub fereasta unui acoperis: ne vom regasi direct sub cer, iar energiile emanate vor fi atat de puternice incat ne vor perturba somnul.

PUBLICITATE

Iata aici si ” CUM POTI INLATURA ENERGIA NEGATIVA DIN LOCUINTA

– Sa nu asezam patul in fata unei oglinzi, aceasta creeaza energie si miscare si nu este recomandat sa-i vedem reflexia cand stam in pat.

PUBLICITATE

– Sa nu punem patul sub etajere, rame sau tablouri, deoarece aceste obiecte produc neliniste. Avem mereu impresia ca ceva ne cade pe cap in timp ce dormim.

PUBLICITATE

– Ca sa avem nopti linistite, ar trebui sa ne orientam spre cifra Kua. Ea determina directiile care ne sunt favorabile, care aduc liniste, noroc si protectie. Se poate calcula dupa

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]