"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

horoscop din lume”

 

8. SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

 

Scorpionul va fi mereu pe fuga in acest an. Iti recomandam sa lasi trecutul in urma si sa indeplinesti planuri actuale. Nu uita sa mananci sanatos si sa faci miscare!

 

9. SAGETATOR(22 NOIEMBRIE-20 DECEMBRIE)

 

Acest semn zodiacal este plin de entuziasm si va avea un an excelent. Nici in cariera, sagetatorul nu va sta rau, are toate sansele sa intreprinda afaceri noi. Sexul si relatiile vor fi pe primul loc anul acesta.

 

10. CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

 

Pentru capricorni acesta va fi un an linistit si armonios. Iubirea va reprezenta idealul anului acesta, asa ca este un an bun pentru casatorie.

 

Vezi si “CE NE DIVULGA DESPRE PERSONALITATE ZODIACUL AMERINDIAN

 

11. VARSATOR (20 ianuarie-18 februarie)

 

Conform astrologilor, varsatorii vor avea foarte multe oportunitati anul acesta. In dragoste si cariera vei inflori. Este un an potrivit si pentru o sarcina.

 

12. PESTI (19 februarie-20 martie)

 

Ultimii dar nu cei din urma, pestii vor vedea viata intr-un mod pozitiv. Calmitatea va fi secretul reusitei in acest an. Toate proiectele se vor indeplini, daca ai rabdare!

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa:healthylifetricks. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook! si Google+.

 

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.