"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Natura ne oferă o varietate atât de mare de leacuri şi remedii încât ne punem întrebarea de ce industria farmaceutică nu le foloseşte la adevăratul lor potenţial. De ce mai avem nevoie de medicamente chimice cu efecte adverse când putem exploata la maximum farmacia naturii!?

Până şi Hippocrate spunea că hrana trebuie să fie un medicament iar medicamentul o formă de hrană. Iată lista celor mai puternice antibiotice naturale neglijate de medicina convenţională:

 

industria farmaceutica nu recunoaste puterea ghimbirului

 

USTUROI

Consumarea câtorva căţei de usturoi în fiecare zi contribuie la prevenirea şi tratarea infecţiilor atât virale cât şi bacteriene. Potrivit studiilor, usturoiul ameliorează simptomele sindromului HIV şi ale diabetului, reglează tensiunea arterială, alină durerile de dinţi şi grăbeşte vindecarea răcelilor şi gripelor. Cele mai bune rezultate se obţin atunci când usturoiul este consumat crud.

PUBLICITATE

 

CEAPĂ

Ceapa este o legumă la fel de sănătoasă precum usturoiul. Ceapa calmează durerea şi inflamaţia, precum şi simptomele de răceală şi gripă.


EXTRACT DE SEMINŢE DE GRAPFRUiT

Acest extract este un antimicrobian foarte puternic. Tratează cu succes infecţiile bacteriene şi fungice. Înainte de folosire, extractul trebuie diluat cu apă.

 

HREAN

Hreanul sprijină circulaţia sanguină şi se absoarbe cu uşurinţă în stomac. Tratează numeroase probleme de sănătate, printre care şi infecţiile urinare, calculii renali şi bronşita. Pentru rezultate optime, consumă hrean în stare crudă sau suc de hrean în combinaţie cu oţet.

 

VITAMINA C

Un antioxidant puternic conţinut în concentraţii mari de citrice, vitamina C creşte imunitatea şi este excelentă pentru vindecarea simptomelor de răceală şi gripă. În plus, vitamina C este şi un bun regenerant al pielii. Consumă cât mai multe sucuri naturale proaspete, în special de portocale, lămâie şi ananas.

 

MIERE DE MANUKA

Această miere provine din Noua Zeelandă şi, spre deosebire de alte produse apicole, conţine peroxid şi acţionează precum un medicament. Pe lângă peroxid, mierea de Manuka mai conţine şi metiglioxal, un alt antibiotic puternic. Singura problemă o reprezintă preţul destul de piperat – în jur de $50 pentru un borcan.

 

SCORŢIŞOARĂ

Scorţişoara este o mirodenie excelentă pentru scăderea glicemiei şi prevenirea diabetului, dar şi pentru vindecarea infecţiilor fungice. Poate fi utilizată în mai multe moduri, dar cel mai indicat

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE