"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

Cand vor da cu ochii de acest titlu, unii vor spune ca in loc sa ma ocup de pregatirile pentru sarbatorile de iarna, propun stiri triste de care nu simtim nevoia acum.

In realitate, este vorba de gestul unui caine care muscandu-si stapana de mana, nu i-a produs niciun rau. Dimpotriva. I-a salvat viata.

cainele erou

Patch este numele cainelui din povestea de fata (putea sa-l cheme oricum, important este ceea ce a facut).

Personajul nostru locuieste intr-o casa cu doi parinti si doi copii de varsta mica. Gratie lui, intreaga familie a scapat de la ce era mai rau. De la moarte!

Intr-o seara, Nola, mama copiilor, s-a hotarat sa faca o baie de relaxare. S-a bagat in cada, a inchis ochii, lasandu-se leganata usor de muzica.

PUBLICITATE

Momentul de destindere a fost de scurta durata. Patch s-a napustit asupra ei si a muscat-o de brat. Foarte mirata de gestul acestuia, femeia a inteles rapid ca ceva nu este in ordine. Ca animalul incearca sa-i spuna ceva.

Insistand sa iasa din baie, Nola i-a ascultat indemnul, apoi a avut un soc. Casa ardea in flacari. L-a urmat pe Patch spre exteriorul casei, acolo unde se afla intreaga familie.

Totusi, a vrut sa se intoarca pentru a mai recupera anumite obiecte de valoare, insa Patch s-a asezat in calea ei, ca sa nu-i dea voie s-o faca. La putin timp, casa a explodat.

Nola si-a dat seama ca Patch i-a salvat de doua ori viata, intr-un moment cand familia dorea sa se desparta de el, deoarece ocupa prea mult spatiu (era foarte mare).

Acum toti patru membri ai familiei si-au schimbat complet parerea, amintindu-si zilnic de actul eroic al patrupedului.

“Cine nu are batrani sa-si cumpere”, vorba proverbului, iar cine are caini sa-i pretuiasca!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...