"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 3 =

fifteen − ten =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

 

Ne intalnim in dese randuri cu lucruri despre care nu stim la ce ne folosesc dar de fiecare data trecem cu vederea peste ele, neacordandu-le importanta. De foarte multe ori sunt lucruri despre care nu stim nimic…credem ca sunt acolo doar pentru a fi…

 

Ideea este ca nici un lucru nu a fost creat fara a avea un scop.

 

Eu am gasit doar cateva dintre aceste lucruri si in sfarsit va pot spune la ce ne poate folosi gaica din spatele camasilor, de exemplu!

 

secrete de folosite a anumitor lucruri

 

1. Gaica din spatele camasilor

 

 

gaica din spatele camasilor la ce foloseste

 

La spatele unor camasi barbatesti, unde partea de material de sus se ataseaza partii inferioare de material, exista o mica gaica. Ai observat vreodata? Te-ai intrebat care este intrebuintarea ei? Nu?

 

In trecut, oamenii nu aveau sifoniere cu agatatori si umerase, iar toate articolele vestimentare erau puse pe carlige si cuiere. Aceste gaici mici, dar folositoare, erau folosite pentru agatarea camasii, cu scopul de a nu se sifona.

 

Micile gaici au fost folosite initial de marinarii de pe Coasta de Est, care isi agatau camasile pe carligele de pe vase, atunci cand se schimbau. Acest detaliu a fost repede adoptat si de comercianti. Trendul a luat amploare odata cu aparitia camasilor americane Oxford, cu nasturi de sus pana jos, in 1960.

 

Mai tarziu, aceasta moda a devenit obisnuita si in randul culturii de socializare din cadrul scolilor de elita. Ele erau folosite pentru a evidentia o anumita relatie sau pentru ca cineva isi putea arata interesul starnit de alta persoana. Tinerele domnisoare ii trageau de gaica camasii pe baietii care li se pareau atragatori, lucru care avea ca rezultat ruperea camasii.

 

Uneori, baietii taiau gaica pentru a arata ca nu sunt singuri. Astfel, fetele nu mai putea sa ii urmareasca si sa le rupa camasile in bucatele.

 

Moda a fost preluata de numeroase branduri si continua si in zilele noastre. Insa de la aparitia sifonierelor, rolul gaicilor nu mai este decat unul decorativ.

 

2. Cilindrul de pe firul incarcatorului de la laptop

 

cablul incarcatorului

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.