"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − 7 =

8 − 1 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

Majoritatea proprietatilor medicale ale usturoiului sunt cunoscute si exploatate de mii de ani, usturoiul intruchipand un ingredient esential din componenta multor remedii naturiste cu eficienta dovedita.

beneficiile usturoiului asupra organismului

In primul rand, usturoiul poseda proprietati antioxidante si antibiotice importante, care pot preveni sau incuraja vindecarea de diferite boli si infectii. Ca sa exploatezi aceste proprietati la maximum, cel mai indicat este sa mananci usturoi dimineata, pe stomacul gol.

Usturoiul este un excelent remediu natural pentru hipertensiune, dar si pentru bolile inflamatorii. Din acest motiv, usturoiul este deosebit de benefic pentru persoanele care sufera de dureri articulare cronice sau artrita.

In plus, usturoiul este renumit pentru efectele sale antimicrobiene puternice. Consumul zilnic de usturoi previne aparitia si grabeste vindecarea infectiilor bacteriene, fungice si virale, printre care si infectiile cu virusul HPV.

Afla ” CUM TREBUIE CONSUMAT USTUROIUL PENTRU A NU-I ANULA PROPRIETATILE NUTRITIVE SI TERAPEUTICE!

Consumarea unui singur catel de usturoi dimineata la trezire intareste relativ repede functia imunitara si fortifica organismul per ansamblu. Usturoiul reduce riscul de boli virale sezoniere si sensibilitatea la alergeni.

Un singur catel de usturoi contine 12 mg de potasiu, 5 mg de calciu si peste 100 de compusi ai sulfului, caracteristici care claseaza acest aliment printre cele mai puternice suplimente naturale.

In final, usturoiul sprijina functia pulmonara si previne anumite boli respiratorii congestive precum bronsita si pneumonia.

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.