"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Bicarbonatul de sodiu este extrem de versatil. Poate fi utilizat la curatenie, insa si in cazul tratamentelor.

Te-ai gandit vreodata sa il folosesti pentru par? Bicarbonatul are foarte multe beneficii, putand fi folosit chiar si in locul samponului.

bicarbonat de sodiu pentru caderea parului

Acest produs iti curata parul, lasandu-l sanatos! Daca esti sceptic in aceasta privinta, sper ca cele 3 motive din articolul de azi sa te convinga.


1. Indeparteaza reziduurile

Daca folosesti multe produse pentru par, bicarbonatul indeparteaza impuritatile pe care acestea le lasa. Samponul, balsamul si masca iti vor ingrasa parul, insa remediul perfect este bicarbonatul de sodiu.

2. Indeparteaza clorul

Probabil ca stii cate de mult rau face clorul in cazul parului. Uneori chiar ajunge sa schimbe culoarea parului. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza clorul de pe scalp si din par, protejandu-l in acelasi timp!

3. Ajuta la cresterea parului

Atunci cand parul tau este incarcat de chimicale, acestea pot ingreuna cresterea parului. Bicarbonatul curata mai bine parul decat orice sampon.

Bicarbonatul de sodiu face parul sa creasca mai repede si mai puternic. Pentru prepararea samponului trebuie sa amesteci bicarbonat de sodiu si apa, in proportie de 1 la 3.

Bicarbonatul poate fi folosit si pe parul uscat. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi scalpul cu acest amestec, dupa care catre varfuri. Lasa sa actioneze si clateste cu apa calduta.

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook! si Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.