"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Sindromul picioarelor nelinistite si crampele nocturne genereaza simptome dureroase si disconfort accentuat care pot intarzia sau tulbura somnul de noapte. Acest sindrom este de fapt o boala neurologica manifestata prin spasme musculare dureroase si tensionarea musculaturii pe perioadele de repaos.

 

sapunul sub cearsaf te scapa de crampele nocturne

 

Desi in prezent nu se cunosc cu exactitate cauzele sindromului, factorii favorizanti includ folosirea de anumite substante medicamentoase, sarcina, insuficienta renala, diabetul si consumul de alcool.

 

Crampele musculare dureroase nocturne la nivelul membrelor inferioare se manifesta de regula inainte de adormire si, spre deosebire de sindromul picioarelor nelinistite, in acest caz miscarea membrelor nu alina durerea, ci o amplifica.

 

In majoritatea cazurilor, crampele membrelor inferioare se datoreaza deshidratarii, deficientelor de minerale si vitamine si, nu in ultimul rand, suprasolicitarii musculaturii.

 

Vezi aici si cum poti scapa de carcei…

 

Aceste simptome pot fi atenuate sau vindecate complet in mai multe moduri, in principal prin adoptarea unui regim alimentar sanatos, prin cresterea cantitatii de apa consumate zilnic, prin masaje terapeutice si cu ajutorul bailor fierbinti.

 

Dar si metoda pe care ti-o prezentam astazi da rezultate foarte bune!

 

In ce consta metoda?

 

Pur si simplu tine un sapun solid sub cearsaful de pat!

 

Nu, nu este o gluma… oricat de ciudat ar parea, acest truc functioneaza de minune. Potrivit marturiilor, peste 42% dintre persoanele care au testat aceasta metoda s-au bucurat de rezultate pozitive! Mai mult, se pare ca nu are importanta ce marca de sapun folosesti…

 

Medicii nu au identificat inca modul de actiune al acestei metode, dar se speculeaza ca efectele benefice s-ar datora ionilor de magneziu emanati de sapun.

 

Este o explicatie plauzibila, daca ne gandim ca una dintre principalele cauze ale aparitiei acestor afectiuni este deficienta de magneziu. Dr. Oz recomanda folosirea unui sapun cu lavanda, deoarece si aroma de lavanda contribuie la relaxarea musculaturii.

 

Citeste si “ALTE SFATURI PENTRU ELIMINAREA SINDROMULUI PICIOARELOR NELINISTITE”

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.