"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Sunt sigur ca nu sunt singurul care pastreaza lucruri sau haine pe care nu le mai foloseste sau imbraca de foarte mult timp.

 

De exemplu se spune ca in cazul in care nu ai mai imbracat o haina doua sezoane, ar fi mai bine sa scapi de ea, intrucat exista marea probabilitate sa nu o mai imbraci niciodata….

 

O curatenie temeinica trebuie sa se faca o data pe an, iar daca gasesti lucruri de care nici nu mai stii sau ai uitat complet de ele, cel mai bine ar fi sa scapi de ele.

 

Iata mai jos motivele pentru care trebuie sa scapi de lucrurile vechi din casa:

 

1. O lege nescrisa spune ca pentru a reusi sa dobandesti lucruri noi, trebuie mai intai sa scapi de cele vechi. Este ca o lege a atractiei – daca faci loc, acel loc trebuie sa fie inlocuit de ceva nou.

 

2. Un vechi proverb spune asa: ” Daca nu pleaca lucrurile vechi, nu au cum sa vina cele noi”

 

3. Daca te gandesti tot timpul ca nu trebuie sa scapi hainele vechi pentru ca in viitor, poate nu vei mai avea bani sa-ti iei altele noi, atunci universul exact asta iti ofera….Asadar, scapi de hainele vechi, atragi haine noi, implicit bunastare!

 

4. Daca folosesti intotdeauna haine sau lucruri vechi, este exact cum ai bate pasul pe loc, ba mai mult, te deplasezi in trecut. Acest lucru te va tine pe loc din tot ceea ce vei intreprinde si nu vei reusi sa treci aceasta bariera.

 

Pentru ca tot se apropie Craciunul, ce ar fi sa faci putina curatenie in dulap si in casa apoi sa incepi sa donezi din hainele sau lucrurile pe care nu le-ai mai folosit de ani de zile.

 

Gandeste-te: faci un bine in prag de sarbatori altor oameni care au atata nevoie de unele lucrurui pe care tu nu le mai utilizezi de ani!

 

Fa bine si primesti bine inzecit!

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.