"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

De fiecare data cand gatim, ne bucuram din plin de mancarurile pragatite, fie pe aragaz fie in cuptor. Le folosim regulat insa cand vine vorba de intretinerea lor, cu totii evitam, intrucat stim bine cat de greu se curata.

 

Sa nu mai vorbim de solutiile chimice pe care le folosim, solutii care ne distrug mainile si ne pot distruge sanatatea odata cu inhalarea vaporilor emanati….

 

curata repede aragazul

 

 

Suntem cu totii constienti ca “arsurile” din cuptor, aragaz, tavi sau tigai, ce se acumuleaza in timp, se curata foarte greu, insa dupa ce vei citi asta, “munca” nu va mai fi deloc grea, intrucat amestecul pe care vi-l propun isi “face treaba” singur, iar tu poti privi la televizor sau poti face orice alta activitate in timp ce aragazul, cuptorul sau tavile se vor curata aproape singure…

 

Cum trebuie sa procedezi:

 

Vei avea nevoie de apa oxigenata si bicarbonat de sodiu…..

 

In prima faza trebuie sa combini parti egale de apa oxigenata cu bicarbonat. Pasta rezultata se aplica pe zonele arse sau pline de grasime intarita, apoi se lasa sa actioneze 10-15 minute. Dupa scurgerea timpului, se freaca usor cu un burete.

 

Limpeziti bine cu apa calda, apoi stergeti cu o carpa curata.

 

Marea majoritate cunoaste proprietatiile dezinfectante ale apei oxigenate, insa totodata apa oxigenata are capacitatea de a dizolva arsurile si grasimea intarita depusa.

 

Atat aragazul cat si cuptorul, tavile sau tigaile se vor curata ca prin miracol! Ieftin, practic si fara intoxicatii!

 

La final imi vei multumi pentru aceasta informatie pretioasa….

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.