"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Legatura dintre corp, minte si spirit este de cele mai multe ori infirmata de medicina occidentala, dar medicina orientala sustine sus si tare ca aceasta chiar exista! Iata principalele 9 tipuri de dureri aflate in legatura directa cu stresul emotional.

 

Nu le mai ignora, incepe sa le acorzi atentia cuvenita!

 

invata de ce te doare

 

Durerile de cap

 

Durerile de cap se pot datora stresului cotidian. Aloca mai mult timp pentru odihna si relaxare!

 

Durerile de gat

 

Se spune ca durerile de gat se pot datora si ranchiunei nutrite de o persoana. Ca sa detensionezi aceste dureri, o idee buna este sa devii ceva mai iertator si mai tolerant fata de ceilalti.

 

Durerile de umeri

 

Durerile de umeri pot fi un semn al unei impovarari emotionale accentuate. Fii mai deschis si comunica-ti grijile si problemele apropiatilor ca sa reduci tensiunea nervoasa acumulata.

 

Durerile cervicale

 

Lipsa sprijinului emotional se poate manifesta uneori sub forma de dureri cervicale. Inconjoara-te de mai multe persoane empatice si iubitoare care se iti acorde sprijinul de care ai nevoie.

 

Durerile lombare

 

Grijile financiare se manifesta uneori sub forma de dureri lombare. Probabil ca e timpul sa soliciti ajutorul profesionist al unui consultant financiar.

 

Durerile de coate

 

Aceste tipuri de dureri indica faptul ca ai nevoie sa operezi unele schimbari in viata de zi cu zi. Rigiditatea bratelor semnifica de obicei o viata „rigida” si terna. Chiar cu pretul unor compromisuri, accepta mai multe schimbari oportune in stilul de viata.

 

Durerile de maini

 

Aceste dureri semnaleaza, de regula, o lipsa de contacte sociale si o tendinta de insingurare. Leaga noi prietenii si iesi cat mai des in oras cu familia, prietenii si colegii.

 

Durerile de sold

 

Aceste tipuri de dureri semnifica, de regula, o reticenta la schimbare si o teama exagerata de a lua decizii de viata care implica inceperea unor noi etape.

 

Durerile de genunchi

 

Durerile de genunchi semnifica un ego supradimensionat si o stima de sine exagerata. Revino cu picioarele pe pamant si nu ii mai desconsidera pe cei din jur!

 

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.