"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

“Ar trebui sa stie toata lumea faptul ca majoritatea cercetarilor reprezinta o frauda, sustinuta de foarte multi oameni importanti din aceasta lume!”

PUBLICITATE

Aceste cuvinte ii apartin lui Linus Pauling, premiat cu Nobel in chimie (1901-1994). Considerat a fi unul din cei mai importanti oameni de stiinta din lume, el este unul din fondatorii chimiei cuantice si biologiei moleculare.

PUBLICITATE

dezvaluirile unui om important

PUBLICITATE

Alte cuvinte, pe aceasta tema, ii apartin Dr. Marcia Angell, fizician si editor al Chief of the New England Medical Journal (NEMJ):

PUBLICITATE

“Trebuie sa nu mai credem in toate cercetarile publicate si va spun asta ca editor the New England Journal of Medicine”

PUBLICITATE

In mod asemanator, Dr. John Bailer, si-a petrecut 20 de ani in echipa Institutului de Oncologie din America spune: “Pot spune ca programul de cercetare oncologica este un adevarat esec. Toate cercetarile din utlimii 20 de ani au esuat!”

Poate ca nu stiti faptul ca majoritate banilor donati pentru cercetari oncologice, sunt folositi pentru cercetarea animalelor. In anul 1981, Dr. Irwin Bross, fostul director al the Sloan-Kettering Cancer Research Institute spunea:

PUBLICITATE

“Animalele pe care le folosim pentru aceste cercetari sunt de prisos. De exemplu, descoperirea agentilor chimioterapeutici, este recunoscuta ca fiind o reusita, doar pentru ca a functionat pe animale. Aceste reusite sunt perpetuate de persoane care strang sume enorme pentru desfasurarea unor astfel de cercetari.”

PUBLICITATE

Tratarea bolilor a cazut pe mana capitalistilor, fiind o industrie extrem de profitabila. Acestia ne ofera variante de tratament, nu si de prevenire.

Dr. Dean Burk, biochimist renumit in America, si-a scris lucrarea intitulata “The Determination of Enzyme Dissociation Constants (Determinarea constantelor de disociere al enzimelor),” si a publicat-o in the Journal of the American Chemical Society, in anul 1934, fiind una dintre cele mai bune lucrari din istoria biochimiei.

PUBLICITATE

“Atunci cand ai putere, nu trebuie sa spui adevarul. Aceasta este o regula ce functioneaza in societatea noastra de secole. Sunt multi oameni care nu spun adevarul si se afla in pozitii administrative.”

PUBLICITATE

A mai spus si ca:

“Fluorul determina aparitia a mai multor cazuri de cancer, decat orice alta substanta chimica. Acesta este rezultatul unui studiu ce a durat 50 de ani.”

PUBLICITATE

Pe data de 15 aprilie, 2015, editorul revistei Lancet, din Marea Britanie, spunea:

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]